Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Алвін бальзам флакон 100 мл
125,40 ₴
Solepharm (Латвія)
Арт.
246675
У список

Алвін бальзам флакон 100 мл

Solepharm (Латвія)
Дивитись аналоги Немає в наявності
125,40 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Solepharm (Латвія)
Форма товару Бальзам
Країна виробництва Латвія
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 4751018780083
Взаємодія з їжею Не має значення
Бренд Алвін
Об'єм 100 мл
Призначення Від кашлю
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Алвін інструкція по застосуванню

Склад

100 мл бальзаму містить:

активні інгредієнти: інулін - 3,77 г, L-лізину гідрохлорид - 2,44 г, екстракт чебрецю звичайного (Thymus vulgaris) - 1,83 г, екстракт квітів липи звичайної (Tilia europaea) - 1,22 г, вітамін С - 1,22 г, екстракт прополісу - 0,31 г, екстракт нирок сосни звичайної (Pinus sylvestris) - 0,31 г;

допоміжні речовини: ягідний сік, цукор, мед, вода очищена.

Без ГМО.

Властивості

Алвін - спеціально розроблений для застосування при гострих респіраторних захворюваннях та грипі.

Інулін являє собою природний полісахарид, що покращує засвоюваність міді та цинку, які відіграють важливу роль у зміцненні імунітету. Інулін має пребіотичні властивості, стимулює скорочувальну здатність стінки кишечника, що прискорює очищення організму від шлаків, сприяє засвоєнню вітамінів та мінералів.

L-лізин - незамінна амінокислота, яка необхідна для зростання, відновлення тканин, синтезу антитіл, гормонів, ферментів та ін. Має противірусну дію. Нестача лізину викликає імунодефіцитні стани.

Екстракт чебрецю звичайного містить тимол, карвакрол, дубильні речовини, тритерпеноїди, які обумовлюють антисептичні, відхаркувальні, жарознижувальні, заспокійливі властивості, а також забезпечують місцеву протинабрякову дію.

Екстракт квітів липи звичайної має жарознижувальну, потогінну, антисептичну, секретолітичну, заспокійливу, гіпотензивну та м'яку в'яжучу дію завдяки вмісту ефірних олій, гірких та дубильних речовин, флавоноїдів, кумарину, сапонінів та ін.

Вітамін С (аскорбінова кислота) – природний антиоксидант, який сприяє нейтралізації токсичної дії вільних радикалів. Регулює імунологічні реакції, сприяє фагоцитозу, підвищує стійкість організму до інфекцій, гальмує вивільнення та прискорює деградацію гістаміну, пригнічує утворення простагландинів та інших медіаторів запалення та алергічних реакцій. Вітамін С посилює згортання крові, зміцнює стінки кровоносних судин, стимулює регенерацію тканин та синтез гормонів кори надниркових залоз, активує різні ферменти організму, які беруть участь в окисно-відновних процесах, посилює дію інших вітамінів, зменшує м'язову стомлюваність.

Екстракт прополісу має противірусну, антибактеріальну, фунгіцидну, протизапальну, в'яжучу та зміцнюючу капіляри дію.

Екстракт нирок сосни звичайної містить ефірні олії, дубильні речовини та смолу, які мають противірусну, антибактеріальну, дезінфікуючу, протизапальну, бронхолітичну дію. Сприяє пом'якшенню кашлю та покращенню виділення мокротиння, стимулюючи функції миготливого епітелію.

Показання для використання

Алвін рекомендований як додаткове джерело інуліну, лізину, вітаміну С, ефірних олій, тимолу, карвакролу, дубильних речовин, тритерпеноїдів, флавоноїдів та смол з метою підвищення імунітету при:

  • грип;
  • гострі респіраторні захворювання верхніх дихальних шляхів (риніт, ринофарингіт, фарингіт, ларингіт, ларинготрахеїт, трахеїт);
  • гострі респіраторні захворювання нижніх дихальних шляхів (трахеобронхіт, бронхіт, бронхопневмонія).

Протипоказання

Вагітність та період лактації, індивідуальна непереносимість компонентів.

Спосіб застосування та доз

Приймати дорослим та дітям від 12 років і старше по 5 мл 3 рази на добу, дітям від 6 до 12 років – по 5 мл 2 рази на добу, дітям від 3 до 6 років – по 2,5 мл 3 рази на добу, дітям від 1 - до 3 років по 2,5 мл 2 рази на добу, незалежно від їди. Перед застосуванням збовтати. Тривалість прийому становить від 1 до 2 тижнів та визначається лікарем індивідуально.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при кімнатній температурі.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва. Після розкриття флакона зберігати при кімнатній температурі та вжити протягом 2 місяців.

Відгуки користувачів

5.0
2 відгуки
5 зірок
100% (2)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
Сортувати за:
Найновіші
Найновіші
Найстаріші
Зниженню рейтингу
Зростанню рейтингу
  1. Лариса
    23.05.18
    Алвин очень хорошее средство. Если вирус в самом начале прихватить, то буквально за пару тройку здоровье в норму приходит. Но даже если простуда уже разыгралась, все равно помогает быстро, Состав средства такой, что он имеет и противовирусное действие, и антибактериальное и даже жаропонижающее. Заменяет собой сразу несколько средств. На вкус приятный, травяной с легким ароматом. Ребенок пьет спокойно. Алвин и иммунитет укрепляет, еще один плюс!
  2. karina
    19.04.18
    На мой опыт, с вирусом очень здорово Алвин помогает. С прошлого года этот сиропчик знаем, выписывали дочери. Безопасный, сделан на основе целебных растений, с простудой, вирусом отлично помогает бороться, укрепляет защитные силы организма.. На вкус приятный. Дочку в прошлом году этим сиропом лечили, а в этом году для профилактики пили. Вот уже февраль, не болели за всю зиму. Насморк был не большой в январе, но быстро убрали.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку