Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Бальзам косметичний Зірочка 3.5 г
10,50 ₴
Краса і Здоров'є ТОВ (Україна, Пісочин)
Арт.
241383
У список

Бальзам косметичний Зірочка 3.5 г

Краса і Здоров'є ТОВ (Україна, Пісочин)
Дивитись аналоги Немає в наявності
10,50 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Краса і Здоров'є ТОВ (Україна, Пісочин)
Форма товару Бальзам
Країна виробництва Україна
Штрих-код 4820142430437
Бренд Зірка
Реєстраційне посвідчення 05.03.02-04/63716
Температура зберiгання від 5°C до 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Бальзам Зірочка інструкція по застосуванню

Склад

Камфора, ефірна олію м'яти перцевої, метилсаліцилат/скипидар, ментол, ефірна олія кориці, ефірна олія евкаліпта.

Властивості

Бальзам косметичний рідкий «Зірочка» складено на основі унікальної цілющої рецептури з насиченої композиції ефірних олій лікарських рослин.

Бальзам має антисептичну, антибактеріальну, зігріваючу і протизапальну дію. Бальзам косметичний рідкий «Зірочка» корисний в комплексі заходів для профілактики і при лікуванні грипу і простудних захворювань (нежить, кашель і т.д.), наприклад, у вигляді розтирань або аромаінгаляцій.

Зігріваючі та протизапальні властивості бальзаму косметичного «Зірочка» актуальні при запаленнях опорно-рухового апарату (суглобів і хребта), міалгіях (м'язових болях), ушкодженнях зв'язок, травмах і ударах.

Бальзам косметичний рідкий «Зірочка» зменшує втому і набряклість ніг. У цих випадках бальзам «Зірочка» можна застосовувати зовнішньо у вигляді розтирань. При нанесенні на шкіру в області скронь, бальзам косметичний рідкий «Зірочка» сприяє усуненню головного болю і мігрені, стомлюваності і депресії.

Бальзам косметичний «Зірочка» може використовуватися перед поїздками або перельотами в комплексі заходів для попередження заколисування. Бальзам косметичний рідкий «Зірочка» усуває свербіння і набряклість при укусах комах (бджіл, комарів, мошок).

Бальзам косметичний рідкий «Зірочка» не містить гвоздикове масло, що зменшує ймовірність розвитку алергічних реакцій.

Показання

Бальзам косметичний рідкий «Зірочка» від нежиті та застуди в комплексі заходів профілактики і лікування простудних захворювань рекомендується нанести легкими масажними рухами бальзам косметичний рідкий «Зірочка» на крила носа і перенісся.

При надсадному кашлю нанесіть бальзам косметичний рідкий «Зірочка» на шкіру в області грудей, шиї і верхньої частини спини, після чого одягніть теплу білизну. Бальзам можна наносити перед сном. Бальзам косметичний рідкий «Зірочка» для інгаляцій при нежиті і надсадного кашлю можна використовувати і для інгаляцій. Для цього до 1 літру гарячої води в інгалятор додайте бальзам косметичний рідкий «Зірочка» в невеликій кількості (на кінчику ножа). Якщо Ви використовуєте для інгаляцій не пристосованих спеціально для цього медичний прилад, то максимально дотримуйтесь правил техніки безпеки, щоб не обпектися гарячою парою. Інгаляцію проводите протягом 10 хвилин.

Для посилення ефекту бальзам косметичний рідкий «Зірочка» рекомендується паралельно використовувати в аромалампах.

Бальзам косметичний рідкий «Зірочка» при болях в суглобах, м'язах, ударах і розтягненнях нанесіть на питання, що турбує суглоб або на місця, де виникли больові відчуття, і ретельно втирайте його. Після цього, для кращого і більш глибокого зігрівання ураженої ділянки, обмотайте його теплою тканиною. Наступ полегшує біль ефекту можна очікувати через 2-3 години.

Бальзам косметичний рідкий «Зірочка» від укусів комах, для зменшення набряку та свербежу, бальзамом косметичним рідким «Зірочка» можна змастити місце укусу.

Зверніть увагу, що якщо шкіра уражена ранами від расчесов, то на пошкоджені ділянки бальзам наносити не рекомендується.

Композиція ефірних масел, що входять до складу бальзаму косметичного рідкого «Зірочка», надає заспокійливу дію на нервову систему. При поганому настрої, депресії або втоми використовуйте бальзам косметичний рідкий «Зірочка» в аромалампах, або легкими круговими рухами втирайте його невелику кількість в область скронь.

Спосіб застосування та дози Бальзам Зірочка

Для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі.

Застереження

Бальзам косметичний рідкий «Зірочка» не рекомендований до застосування

  • дітям до 3-х років;
  • вагітним жінкам;
  • людям з індивідуальною непереносимістю компонентів.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 5 ° C до 25 ° C.

Термін придатності

36 місяців від дати випуску.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку