Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Маска Japan Gals Essence з екстрактом перлини 30 шт
0,00 ₴
Japan Gals
Арт.
241997
У список

Маска Japan Gals Essence з екстрактом перлини 30 шт

Japan Gals
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Japan Gals
Форма товару Маска
Класифікація Міддл-маркет
Час застосування Універсальний
Признак Імпортний
Бренд Japan Gals
Стать Жінка
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Тип шкіри Для всіх типів
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 28.11.2023
Провірено
Інструкція

Маска Japan Gals Essence з екстрактом перлини

Japan gals курс натуральних масок для обличчя з екстрактом перлів 30 штук Завдяки щільному приляганню маски до обличчя складу, яким просякнута шовкова маска-есенція проникає глибоко в шкіру, заспокоюючи і зволожуючи її зсередини. Два головних діючі речовини: Колаген - глибоко зволожує шкіру, підвищує її пружність і еластичність, а також вирішує проблеми порушення пігментації. Екстракт перлів - підвищує еластичність шкіри, розгладжує дрібні зморшки, зволожує, сприяє регенерації шкіри і покращує колір обличчя.

Спосіб застосування

Розправити маску. Щільно прикласти до чистого обличчя. Тримати протягом 10-15 хвилин. При використанні маски на очі повіки слід тримати закритими. Для особливо ретельного опрацювання зони під очима складіть накладку. Після Застосування особа не вимагає додаткового вмивання.

Запобіжні заходи

Алергічні реакції можливі тільки в разі індивідуальної непереносимості окремих компонентів. При почервонінні, свербінні, роздратуванні, припинити застосування продукту і проконсультуватися з фахівцем. Не застосовувати препарат при відкритих ранах і пухлинах. З метою гігієни слід використовувати маску лише один раз. Рекомендується діставати маску з упаковки чистими руками.

Спосіб зберігання

Тримати в недоступному для дітей місці. Щоб уникнути попадання сторонніх предметів, виливання рідини або пересихання, після використання щільно закрити блискавку і зберігати вертикально блискавкою верх. Не рекомендується зберігати відкриту упаковку під впливом прямих сонячних променів. Продукт рекомендується використовувати протягом 60 днів після розтину.

Спосіб застосування

Розправити маску. Щільно прикласти до чистого обличчя. Тримати протягом 10-15 хвилин. При використанні маски на очі повіки слід тримати закритими. Для особливо ретельного опрацювання зони під очима складіть накладку. Після Застосування обличчя не вимагає додаткового вмивання.

Склад

вода, бутилен гліколь, гліцерин, гідролізований конхиоліном, гідролізований шовк, екстракт листя клематиса, екстракт хвоща, екстракт фукуса, екстракт стовбура європейського плюща, капрілілгліколь, гідроксиетилцелюлоза, ксантанова камедь, лимонна кислота Na, лимонна кислота, ароматизатори.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку