Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Вітаміни шипучі Swiss Energy Multivitamins №20
0,00 ₴
Kendy (Болгарія)
Арт.
258574
У список

Вітаміни шипучі Swiss Energy Multivitamins №20

Kendy (Болгарія)
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Kendy (Болгарія)
Форма товару Таблетки
Країна виробництва Болгарія
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 7640162323017
Бренд Swiss Energy
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Вітаміни шипучі Swiss Energy Multivitamins

Містить необхідний вітамінний комплекс для підтримки ефективного обміну речовин і здорового функціонування імунної системи. Біотин сприяє бездоганному станом волосся і шкіри.

Комбінація вітамінів сприяє нормалізації обміну речовин, зміцнює організм, беруть участь в регулюванні численних біохімічних процесів. Також приймається для профілактики гіпо- та авітамінозу, особливо під час сезонної нестачі вітамінів, і при сильних психічних і фізичних навантаженнях. Сприяє підтримці оптимальної працездатності і знижує стомлюваність.

Вітаміни групи В (В1, В2, В6) беруть участь у метаболізмі вуглеводів, білків і жирів, а також в роботі нервової системи. Вітамін В12 має високу біологічну активність, є фактором росту, необхідний для нормального кровотворення. Вітамін А необхідний для розвитку епітеліальних клітин і синтезу зорового пігменту. Вітамін D3 сприяє абсорбції кальцію і допомагає правильній мінералізації кісткової тканини і зубів. Вітамін С прискорює абсорбцію заліза і бере участь в окисно-відновних процесах в організмі, регулюванні вуглеводного обміну, згортання крові, регенерації тканин. Вітамін Е є фізіологічним антиоксидантом, захищає мембрани клітин від поразки і зберігає їх функціональні властивості.

Біотин допомагає організму засвоювати вуглеводи і одержувати необхідну енергію. Він регулює вміст цукру в крові, що вкрай важливо для профілактики діабету. Біотин також вважається «вітаміном краси». Він впливає на структуру волосся, запобігаючи їх перетину, ламкісті і випадінню, а також на зовнішній вигляд шкіри, захищаючи її від дерматитів, сухості і лущення. Біотин оберігає нігтьові пластини від розшарувань, порушень росту і структури.

Активні інгредієнти

Вітамін C / L-аскорбінова кислота /

75 мг

Ніацин (NE) / Нікотинамід /

20 мг

Пантотенова кислота / D-пантотенат кальцію m /

10 мг

Вітамін E (a-TE) / D, L-альфа-токоферолу ацетат /

6,90 мг

Вітамін B1 / Тіамін мононітрат /

1,80 мг

Вітамін B6 / Піридоксину гідрохлорид /

1,70 мг

Вітамін B2 / Рибофлавін 5-фосфат натрію /

1,45 мг

Провітамін A / Бета-каротин /

0,50 мг

Вітамін A (RE) / Ретинолу ацетат /

900 мкг

Фолієва кислота / птероілмоноглютаміновая кислота /

200 мкг

Вітамін H / D-біотин /

50 мкг

Вітамін B12 / Цианокобаламин /

5 мкг

Вітамін D3 / Холекальциферол /

5 мкг


Дозування

Рекомендована доза: 1 таблетка на добу.

Спосіб застосування:

дорослим і дітям старше 14 років розчинити одну таблетку в 200 мл (склянці) води. Вживати один раз на добу під час або після їжі. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Попередження:

підвищена чутливість до компонентів. Жінкам в період вагітності і лактації потрібно проконсультуватися з лікарем. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після терміну придатності, зазначеного на упаковці. Не рекомендується дітям до 14 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Щільно закривайте кришку. Перед першим прийомом переконайтеся в цілісності упаковки.

Без штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Не містить лактози і глютеносодержащіх інгредієнтів. Підходить для веганів.

Термін зберігання:

2 роки.

Умови зберігання:

зберігати в щільно закритій первинній упаковці в сухому місці, при температурі не вище 25 ° С. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Відгуки користувачів

5.0
4 відгуки
5 зірок
100% (4)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
Сортувати за:
Найновіші
Найновіші
Найстаріші
Зниженню рейтингу
Зростанню рейтингу
  1. люда
    06.01.21
    очень хорошие
  2. Ольга
    21.04.20
    Отличный витаминный шипучий напиток на завтрак. Комплекс хорош: состав -отличный; вкус-приятный; результат -зима прошла без ОРВИ, энергия бьет ключом). рекомендую
  3. Маргарита
    16.04.20
    Моя взрослая дочь пьет только эти витамины из-за вкуса. Получается реально как фруктовый напиток, без лекарственного привкуса. И по составу отличный
  4. Ольга
    10.04.20
    Хороший комплекс витамин для всей семьи. В тубе 20 шт, достаточно на курс лечения. Без сахара и красителей . Цена адекватная. Рекомендую !
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку