Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Вітаміни шипучі Swiss Energy Beauty Antiage №20
0,00 ₴
Kendy (Болгарія)
Арт.
258543
У список

Вітаміни шипучі Swiss Energy Beauty Antiage №20

Kendy (Болгарія)
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Kendy (Болгарія)
Форма товару Таблетки
Країна виробництва Болгарія
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 7640162322959
Бренд Swiss Energy
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Вітаміни шипучі Swiss Energy Beauty Antiage

Включає з'єднання вітамінів А, С, Е і мінералів, має антиоксидантну дію, допомагає захистити клітини організму від потенційного шкідливого впливу вільних радикалів. Папайя відома як компонент, що поліпшує фізичний стан організму і зміцнює імунну систему.

Вільні радикали - це агресивні молекули кисню, які ушкоджують клітини організму і порушують біохімічні процеси. Комбінація вітамінів «ANTI AGE» включає в себе вітаміни А, С, Е, цинк, селен і папайю. Селен є частиною глютатіонпероксидази - ферменту, який ефективно бореться з вільними радикалами, знижуючи їх кількість в організмі. Селен відмінно взаємодіє з вітамінами А, Е і С, підсилює їх дію. Завдяки цій властивості селену, комплекс вітамінів «ANTI AGE» попереджає окислення клітин і тканин, істотно уповільнює їх старіння. Цинк забезпечує засвоєння вітаміну А, поліпшує стан волосся і нігтів, регенерацію дрібних ран.

У папайі міститься велика кількість вітаміну А, який впливає на еластичність шкірного покриву. Також папайя покращує травлення, корисна при виразках і гастритах, печії, зміцнює імунітет, знижує рівень холестерину. Цей фрукт часто використовують як в медицині, так і в косметології.

Одне з найголовніших властивостей селену - уповільнення старіння, збільшення активності стовбурових клітин. Селен - потужний антиоксидант. Він попереджає запальні процеси, захворювання ендокринної та серцево-судинної систем. Селен захищає клітинні мембрани від деформації, допомагає відновлювати пошкоджені клітини, контролює їх розподіл. Вітамін А і Е теж мають омолоджуючий ефект, роблячи шкіру більш пружною і еластичною за рахунок поліпшення підшкірного кровообігу, відновлення епітеліальних тканин.

Ретинол (вітамін А) усуває шкірні запалення і є головним елементом при лікуванні шкірних захворювань і регенерації шкірних покривів. Вітамін Е містить речовину токоферол, яке сприяє розгладженню зморшок, уповільнює процеси старіння, стабілізує функцію крові транспортувати кисень. Взаємодія селену, вітамінів А, С, Е і папайї вважається «еліксиром молодості».

Активні інгредієнти

Витамин C

180 mg

екстракт папайї

100 mg
Цинк 15 mg
Вітамін Е (a-TE) 10 mg
Провітамін A 2 mg
Фолієва кислота 400 mg
Селен 30 mg


Дозування

Рекомендована доза: 1 таблетка на добу.

Спосіб застосування:

дорослим і дітям старше 14 років розчинити одну таблетку в 200 мл (склянці) води. Вживати один раз на добу під час або після їжі. Перед застосуванням рекомендується консультація з лікарем.

Попередження:

підвищена чутливість до компонентів. Жінкам в період вагітності і лактації потрібно проконсультуватися з лікарем. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після терміну придатності, зазначеного на упаковці. Не рекомендується дітям до 14 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Щільно закривайте кришку. Перед першим прийомом переконайтеся в цілісності упаковки.

Термін зберігання:

2 роки.

Відгуки користувачів

5.0
1 відгук
5 зірок
100% (1)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
  1. Ольга
    14.04.20
    Купила витамины этой торговой марки,провизор сказала для красоты, очень хороший состав. : папайя , цинк витамины А, Е - мне понравились. Рекомендую...
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку