Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Swiss Energy (Свісс Енерджі) Magnesium шипучі таблетки №20
133,40 ₴
Kendy (Болгарія)
Арт.
258493
У список

Swiss Energy (Свісс Енерджі) Magnesium шипучі таблетки №20

Kendy (Болгарія)
Немає в наявності
133,40 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Kendy (Болгарія)
Форма товару Таблетки
Штрих-код 7640162323000
Склад Комплекси
Взаємодія з їжею Під час їди
Бренд Swiss Energy
Призначення Вітаміни та мінерали
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 22.10.2023
Провірено
Інструкція

Swiss Energy (Свісс Енерджі) Magnesium інструкція по застосуванню

Властивості

Магній сприяє нормальному функціонуванню нервової системи, зменшенню втоми та нормалізує електролітний баланс. Комплекс вітамінів В сприяє метаболізму та покращує роботу серця. Рекомендується при фізичних навантаженнях та стресах.

Комбінація вітамінів групи B і магнію насамперед допомагає боротися із щоденним стресом, зменшує втому, пригнічує безпричинну тривогу, підвищену дратівливість та апатію.

Магній бере безпосередню участь у функціонуванні нервової, серцево-судинної та ендокринної систем. Бере участь у регуляції передачі нервових імпульсів та у скороченні м'язів, у більшості реакцій обміну речовин, сприяє виробництву та споживанню енергії, відіграє важливу фізіологічну роль у підтримці іонного балансу. Недолік магнію проявляється у вигляді нервово-м'язових порушень (м'язова слабкість, тремтіння, судоми), порушень серцевого ритму (екстрасистолія, тахікардія) та порушень діяльності шлунково-кишкового тракту (болі, спазми).

Комплекс вітамінів включає рибофлавін (В2), тіамін (В1) і піридоксин (В6). Всі ці вітаміни беруть участь у процесах обміну речовин і позитивно впливають на травлення, скорочуючи витрату енергії організму. Вітамін В12 сприяє нормалізації кров'яного тиску, стабілізації роботи мозку та нервової системи, подолання безсоння та запобігання депресії. Він також необхідний для формування еритроцитів і оболонок нервових клітин.

Комплекс вітамінів групи B має антистресовий ефект і доповнює ефект магнію.

Склад

  • Магній /Сульфат магнію/ 150 мг
  • Вітамін B6 /Піридоксину гідрохлорид/ 1 мг
  • Вітамін B2 /Рібофлавін-5-фосфат натрію/ 0,8 мг
  • Вітамін B1 /Тіаміну гідрохлорид/ 0,7 мг
  • Вітамін B12 / Ціанокобаламін / 0,5 мкг

Рекомендована доза: 1 таблетка на добу.

Спосіб застосування

Дорослим та дітям старше 14 років розчинити одну таблетку у 200 мл (склянці) води. Вживати один раз на добу під час або після їди. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватись із лікарем.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів. Жінкам у період вагітності та лактації слід проконсультуватися з лікарем. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після терміну придатності, вказаного на упаковці. Не рекомендується дітям віком до 14 років. Зберігати у недоступному для дітей місці. Щільно закривайте кришку. Перед першим прийомом перевірте цілісність упаковки.

Без штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Не містить лактози та глютеносодержащих інгредієнтів. Підходить для веганів.

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати у щільно закритій первинній упаковці у сухому місці, при температурі до 25 °С. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Відгуки користувачів

5.0
1 відгук
5 зірок
100% (1)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
  1. Анастасия
    15.04.20
    Прекрасный комплекс витаминов и минералов, для нервной и сердечно-сосудистой системы, особых проблем у меня нет, но в качестве профилактики и поддержания - точ то нужно. Приятные на вкус, удобная растворимая формула.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку