Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Алфавіт Класик таблетки №120
357,50 ₴
Вітаміни ВАТ (Україна, Умань)
Арт.
261184
У список

Алфавіт Класик таблетки №120

Вітаміни ВАТ (Україна, Умань)
Немає в наявності
357,50 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Вітаміни ВАТ (Україна, Умань)
Форма товару Таблетки
Країна виробництва Україна
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 4820198440114
Бренд АлфаВіт
Температура зберiгання від 4°C до 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Алфавіт Класик інструкція по застосуванню

Склад

по 1 таблетці кожного виду (№1, №2, №3) один раз на добу під час споживання їжі (за сніданком, обідом та вечерею). Інтервал між прийомами таблеток від 4 до 6 годин. Якщо ре- комендований графік прийому був порушений, допускаєть- ся відновлення прийому з будь-якої з таблеток, в тому числі і прийом пропущеної таблетки разом з черговою.

Тривалість курсу споживання

4 тижні, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем. Не слід перевищувати рекомендовану кіль- кість таблеток для щоденного споживання.

Склад

Таблетка №1
 B5  (кальцію пантотенат)  5 мг
 D3  (холекальциферол)  5 мкг
 K1 (фітоменадіон)  120 мкг
 H (біотин)  50 мкг
 B12 (ціанокобаламін)  3 мкг
 B9  (фолієва кислота)  100 мкг
Мінерали:
 Кальцій  100 мг
 Хром  50 мкг

 

Таблетка №2
 PP (нікотинамід)  20 мг  
 E (токоферолу ацетат)  10 мг
 B2 (рибофлавін))  1,8 мг
 B6 (піридоксину   гідрохлорид)  2 мг
 А (ретинолу ацетат)  0,5 мг
 C (аскорбінова кислота  35 мг
Мінерали:
 Магній  50 мг
 Марганець  2 мг
 Селен  70 мкг
 Цинк  15 мг
 Йод  150 мкг
 Молібден 45мкг
   Таблетка №2
 B1 (тіаміну гідрохлорид)  1,5 мг
 C (аскорбінова кислота)  35 мг
 B9   (фолієва  кислота)  100 мкг
 А (ретинолу  ацетат)  0,5 мг
Мінерали:
 Залізо  14 мг
 Мідь  1 мг


Допоміжні речовини: наповнювач лактози моногідрат, наповнювач мікрокристалічна целюлоза, полівінілпіролідон, діоксид кремнію, тальк, кроскармелоза натрію, магнію стеарат, кислота стеаринова, натрію карбоксиметилцелюлоза, оболонка таблеток: нутрафіцієнт білий, нутрафіцієнт блакитний, нутрафіцієнт рожевий (гідроксипропілметилцелюлоза, титану діоксид, полідекстроза, тальк, мальтодекстрин, тригліцериди середньої ланки (рослинні), харчові барвники: бриліантовий блакитний FCF E 133, понсо 4R E 124

Рекомендації щодо застосування

Може бути рекомендована для дорослих та дітей старше 14 років як додаткове джерело вітамінів, макро- та мікроелементів, особливо під час дотримання дієт або при незбалансованому харчуванні. Має загальнозміцнюючі властивості.

У вітамінно-мінеральних комплексах АлфаВіт® добова доза необхідних вітамінів та мінералів розподілена на три таблетки з урахуванням сумісності компонентів. Кожна з трьох таблеток вітамінно-мінерального комплексу АлфаВіт® – це самостійний збалансований і безпечний комплекс, який має певний, чітко виражений вплив на організм дорослих і дітей. Властивості Алфавіт Класік підтверджено науковими дослідженнями складу. Сировина та готовий продукт проходять суворий контроль якості.

Таблетка «Кальцій D3+» рекомендована для прийому під час сніданку. Вітамін D3 та кальцій у складі таблетки особливо необхідні для формування скелета у період активного росту, сприяють зміцненню кісток та зубів, знижують ризик появи рахіту. Кальцій та інші вітаміни і мінерали, які входять до скла- ду таблетки, незамінні для нервової системи, розвитку м’язів, обмінних процесів та синтезу гормонів.

Таблетка «Антиоксиданти+» рекомендована для прийому під час обіду. Селен, цинк, вітаміни С, Е, А, що входять до складу таблетки, зміцнюють імунітет та допомагають протистояти шкідливим фак- торам навколишнього середовища, вітаміни РР, В2 та В6 відіграють важливу роль в обміні речовин. Також таблетка містить такі життєво необхідні мікроелементи, як магній, марганець та йод.

Таблетка «Залізо+» рекомендована для прийому під час вечері. Залізо та вітамін С, що входять до складу таблетки, запобігають розвитку анемії, вітамін В1 бере участь в енергетичному обміні.

Щоб отримати максимум користі, рекомендується дотримуватися 4-6–годинного інтервалу між прийомами табле- ток, що входять до складу вітамінно-мінерального комплексу АлфаВіт®.

Якщо рекомендований графік прийому був порушений, то пропущену таблетку можна прийняти разом з черговою чи об’єднати в один прийом три таблетки, але не перевищувати зазначену добову дозу. 

Застереження

індивідуальна непереносимість компонентів продукту, гіперфункція щитоподібної залози. Цей продукт не при- значений для діагностики, лікування або попереджен- ня будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після закінчення строку при- датності, зазначеного на упаковці. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Умови зберігання

в сухому, захищеному від світла місці при температурі від +4 °C до +25 °C. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки від дати виробництва.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку