0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Циклоферон розчин 2 мл N5

Код товару:Код:  319.0002
Виробник: STADA
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Циклоферон розчин 2 мл N5

Основні

Діюча речовина
Торгівельна назва
GTIN
4603191001045
Виробник
ТОВ "Науково-технологічна фармацевтична фірма "ПОЛІСАН", Російська Федерація
Упаковка
ампули
Склад
1 мл розчину мiстить діюча речовина: кислота акридоноцтова – 125 мг; допомiжнi речовини: меглюмін, вода для iн'єкцiй.
Показання
У дорослих, у складі комплексної терапії: – ВІЛ-інфекції (стадії 2А–2В); – нейроінфекції (серозні менінгіти та енцефаліти, хвороба Лайма); – вірусні гепатити А, В, С, D; – герпес та цитомегаловірусна інфекція; – вторинні імунодефіцити, асоційовані з гострими і хронічними бактеріальними та грибковими інфекціями; – хламідійні інфекції; – ревматичні та системні захворювання сполучної тканини (ревматоїдний артрит, системний червоний вовчак); – дегенеративно-дистрофічні захворювання суглобів (деформуючий остеоартроз). У дітей,у складі комплексної терапії: – вірусні гепатити А, В, С, D; – герпетична інфекція; – ВІЛ-інфекції (стадії 2А–2В).
Протипокази
Підвищена чутливість до компонентів препарату. Декомпенсований цироз печінки.
Кількість в упаковці
5
Об'єм
2 мл
Код АТС/ATX
L03A X18
Форма випуску
Розчин для ін'єкцій
Дозування
12.5 %
Фармакологічна група
Цитокiни та iмуностимулятори.
Код Моріон
10986
Лікарська форма
Розчин для ін'єкцій 12,5 % по 2,0 мл в ампулах № 5

Відгуки покупців 5

Д
Даша
Работаю на работе, где болеть не отпускают. При первых признаках простуды 1 амп. циклоферона, обильное теплое питье и на утро самочувствие отличное. Всегда есть пару ампул дома в аптечке. Проверенный способ, советую!
Чи є відгук корисним
А
Анастасия
Когда назначили препарат ребенку, Боялась применять препарат из-за побочных эффектов, но доверилась нашему лечащему врачу, и незря - болезнь отступила. Пользуюсь услугами данного сайта и аптеки24, уже не впервые, очень все нравится - удобно и просто. Большое спасибо!
Чи є відгук корисним
М
Мира
Нам доктор тоже его прописывал для лечения герпеса. Я же, начитавшись "приятностей" об этом препарате, побоялась колоть его сыну. Исследований плацебо-контролируемых нет, производится только у нас. На следующий день пошли к доктору за рецептом на более надежное лекарство
Чи є відгук корисним

Циклоферон розчин 2 мл N5 - Інструкція для застосування

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Циклоферон розчин 2 мл N5 актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Циклоферон розчин 2 мл N5 з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити