0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Мастодинон таблетки, 60 шт.

Код товару:Код:  082.0011
Виробник: Bionorica
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Мастодинон таблетки, 60 шт.

Основні

Діюча речовина
Торгівельна назва
GTIN
4029799131333
Країна виробник
Німеччина
Виробник
Бионорика СЕ
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Так
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Упаковка
По 20 таблеток в блистере, по 3 или по 6 блистеров в картонной коробке
Лікарська форма
Таблетки № 60 (20х3), № 120 (20х6) у блістерах
Код АТС/ATX
G03X A10**
Кількість в упаковці
60
Спосіб введення
орально
Термін придатності
4 роки
Рецептурна видача
без рецепта
Код Моріон
47233
Форма випуску
Таблетки

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
дозволено
Водіям
з обережністю
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
заборонено
Дітям
заборонено

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 11

Анонимный отзыв
Поставили фиброз. Приписали мастодинон, боли прошли на второй день, но меня от него тошнит((( Это просто капец(( Я не знаю , у меня никогда не было на лекарство полочки, но на этот почему то так. Но боли убрал. По 50 капель написали.
Чи є відгук корисним
Анонимный отзыв
Гарний припарат. У перші 3 місяці достойно зменшилася мастопатія, у другі три місяці трішки ефект менший був. Знову буду пробувати,після року перерви.
Чи є відгук корисним
Т
Таня
Дуже гарний препарат , рекомендую.
Чи є відгук корисним

Мастодинон таблетки, 60 шт. - Інструкція для застосування

Склад

діючі речовини: 1 таблетка містить: Аgnus cаstus Ø (прутняк звичайний)  162 мг; Саulорhуllum thalictroides D4 (стеблелист василистникоподібний)  81 мг; Сyclamen purpurascens D4 (фіалка пурпурна) 81 мг; Strychnos ignatia D6 (грудошник гіркий) 81 мг; Іrіs versicolor D2 (півник різнобарвний) 162 мг; Lilium tigrinum D3 (лілея тигрова) 81 мг;

допоміжні речовини: крохмаль картопляний, лактози моногідрат, магнію стеарат.

Лікарська форма

Таблетки.

Основні фізико-хімічні властивості: круглі плоскі таблетки бежевого кольору, допускаються вкраплення.

Фармакотерапевтична група

Комплексний гомеопатичний препарат.

Фармакодинаміка

Лікарський засіб для застосування в гінекологічній практиці. Під впливом компонентів препарату відбувається зниження концентрації пролактину у крові і проявляється нормалізуюча дія на баланс статевих гормонів.

Фармакокінетика

Дані відсутні.

Показання

У комплексному лiкуваннi передменструального синдрому: психічна лабільність, головний біль або мігрень, набряки, запори, мастодинія (нагрубання і болючість молочних залоз) перед початком менструації; порушення менструального циклу та фiброзно-кiстозна мастопатія.

Протипоказання

Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів лікарського засобу, включаючи допоміжні речовини. Препарат не слід приймати хворим зі спадковою непереносимістю галактози, дефіцитом лактази Лаппа або з порушенням всмоктування глюкози-галактози.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій

Не виключена взаємодія з агоністами дофаміну, антагоністами дофаміну, естрогенами та антиестрогенами через можливі дофамінергічні та естрогенні ефекти прутняка звичайного.

Загальні зауваження. 

На ефективність гомеопатичних препаратів можуть негативно впливати нездоровий спосіб життя, споживання збуджуючих засобів і стимуляторів (наприклад, кофе). 

У разі прийому інших препаратів слід звернутися за консультацією до лікаря.

Особливості застосування

Пацієнтам, які мають або мали естрогензалежні пухлини, слід проконсультуватися з лікарем перед застосуванням лікарського засобу Мастодинон таблетки.

Застосування таблеток Мастодинон пацієнтам, які застосовують агоністи дофаміну, антагоністи дофаміну, естрогени та антиестрогени, можливо тільки після консультації з лікарем (дивіться розділ «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»).

У випадку погіршення симптомів під час лікування необхідно звернутися до лікаря.

Пацієнтам, які мають в анамнезі розлади гіпофіза, слід звернутися до лікаря перед застосуванням препаратів, що містять прутняк звичайний.

У разі наявності пролактин-секретуючих пухлин гіпофіза застосування плодів прутняка звичайного може маскувати симптоми пухлини.

Лікарський засіб Мастодинон,® таблетки, не слід застосовувати до початку регулярних менструацій у період статевого розвитку.

Примітка для хворих на діабет. 1 таблетка препарату Мастодинон® містить у середньому 0,020 хлібної одиниці. Лікарський засіб не містить глютену.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами

Відомостей про безпосередній вплив препарату на керування автотранспортом або іншими механізмами немає. У разі виникнення запаморочення слід утриматися від керування автотранспортом або іншими механізмами.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Терапевтичних показань для застосування під час вагітності немає, тому не слід застосовувати лікарський засіб під час вагітності.

Дані репродуктивних досліджень вказують на те, що прутняк звичайний (Аgnus cаstus) впливає на лактацію. Застосування під час лактації не рекомендується.

Прутняк звичайний (Аgnus cаstus) може впливати на жіночу здатність до відтворення потомства, регулюючи менструальний цикл.

Спосіб застосування та дози

Якщо не призначено інакше, препарат приймати по 1 таблетці двічі на день (вранці і ввечері) з невеликою кількістю води (наприклад, склянкою води). 

Якщо симптоми не зникають або посилюються під час застосування лікарського засобу, слід звернутися за консультацією до лікаря.

Діти

Немає даних про застосування цього препарату дітям. Дітям та підліткам віком до 18 років не слід застосовувати таблетки Мастодинон®.

Передозування

При застосуванні великих доз препарату, які значно перевищують рекомендовані, можливі шлунково-кишкові розлади або проносний ефект у хворих із непереносимістю лактози.

Лікування: симптоматична терапія.

Побічні реакції

Були повідомлення про тяжкі алергічні реакції з набряком обличчя, задишкою та утрудненням ковтання. Можливі алергічні реакції, включаючи шкірні висипи, свербіж, кропив’янку, головний біль та запаморочення, шлунково-кишкові скарги (такі як нудота, біль у животі), акне, а також порушення менструального циклу. 

Застосування гомеопатичних лікарських засобів може призвести до тимчасового посилення  наявних симптомів (початкове загострення).

При перших ознаках будь-яких побічних реакцій слід припинити застосування препарату і звернутися до лікаря.

Термін придатності

4 роки. 

Не застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. 

Термін придатності визначає застосування препарату до останнього дня місяця. 

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці у  недоступному для дітей місці.

Для цього лікарського препарату не потрібні будь-які спеціальні температурні умови зберігання.

Упаковка

По 20 таблеток у блістері, по 3 блістера у картонній коробці. 

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

Біонорика СЕ/ Bionorica SE. 

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

Керхенштейнерштрассе, 11-15, 92318, м. Ноймаркт, Німеччина/Kerschenstеinerstrasse, 11-15, 92318 Neumarkt, Germany.

Джерело інструкції

Інструкцію лікарського засобу взято з офіційного джерела — Державного реєстру лікарських засобів України.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Мастодинон таблетки, 60 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Мастодинон таблетки, 60 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.