0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Сустагін бальзам для тіла, 75 г

Код товару:Код:  969.0002
Виробник: Триюга
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Сустагін бальзам для тіла, 75 г

Основні

GTIN
4823014302184
Країна виробник
Україна
Виробник
ООО "Триюга-ОМ"
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Ні
Форма випуску
Бальзам
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Об'єм
75 г
Рецептурна видача
без рецепта
Кількість в упаковці
1
Упаковка
В тубе по 75 мл, по 1 тубе в упаковке
Спосіб введення
нашкірно
Код Моріон
60110

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
дозволено
Водіям
дозволено
Вагітним
дозволено
Годуючим матерям
дозволено

Відгуки покупців 2

Е
Елена
Отлично помогает при составных и мышечных болях. Только с пчелкой))
Чи є відгук корисним
Т
Таня
Моей маме помогает для суставов.
Чи є відгук корисним

Сустагін бальзам для тіла, 75 г - Інструкція для застосування

Склад

Aqua, Extracts: Aesculus Hippocastanum/Кінський каштан, Chilli papper/Стручковий перець, Horsetail field/Хвощ польовий, Volatile oils: Abies holophylla/Ялиця, Eucalyptus/Евкаліпт, Lavender/Лаванда, Peppermint/М'ята, Solubilizing agent, hydroxyethylcellulose, Salt of Dead Sea/Сіль Мертвого моря, Glycerin, Extract CO2, xanthan gum, turpentine, Bee venom/Бджолина отрута, Preservative.

Опис

Ефективний засіб при радикуліті, остеохондрозі, артриті, артрозі, болях в суглобах. Зменшує біль, знімає набряки, стимулює кровообіг. Благотворно впливає на вегетативну нервову систему.

Властивості

Екстракт кінського каштана - покращує кровотік, запобігає утворенню тромбів і зміцнює стінки судин. Лаванда - зменшує запалення, прискорює процес загоєння ран і виразок, так як є природним антибіотиком і антисептиком.

М'ята - покращує кровообіг, в результаті посилюється кровотік і змінюються судини. М'ята має антисептичну властивість, що дозволяє зменшити запалення. Стручковий перець - розширює судини, активізує локальну мікроциркуляцію крові.

Червоний перець - покращує кровообіг і позитивно впливає на кровоносну систему. Запобігає утворення тромбів. Польовий хвощ - в даній рослині міститься кремній, що робить його ефективним засобом проти остеопорозу. Кремній сприяє швидкій регенерації кісткової тканини і зміцнює кістки.

Ялиця - екстракт допомагає зняти больові відчуття і запалення в суглобах. Стимулює кровотворення, прискорює регенерацію шкіри. Сіль мертвого моря - має антисептичний і заспокійливий ефект, допомагає утримувати вологу в клітинах і сприяє регенерації тканин шкіри. До складу входить кальцій солі мертвого моря, який необхідний для формування кісток.

Бджолина отрута - знімає запалення і біль після інтенсивних фізичних навантажень.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту.

Спосіб застосування та дози

Тонким шаром нанести крем на проблемну ділянку тіла. Використовувати 3 рази в день. Рекомендована тривалість застосування 4 тижні. Для закріплення результату застосувати повторно через 2 тижні.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °С.

Упаковка

У тубі по 75 мл, по 1 тубі в упаковці.

Виробник

ТОВ "Триюга-ОМ".

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

Україна, Київ, Кільцева Дорога, 8.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Сустагін бальзам для тіла, 75 г актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Сустагін бальзам для тіла, 75 г з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити