0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Спринцівка із твердим наконечником Б20, 600 мл, 1 шт.

Код товару:Код:  318.0054
Виробник: Поликом
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Спринцівка із твердим наконечником Б20, 600 мл, 1 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4820221750166
Країна виробник
Україна
Виробник
ООО "Поликом"
Оригінальний препарат
Ні
Імпортний
Ні
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
1
Код Моріон
129025
Рецептурна видача
без рецепта
Термін придатності
5 років

Відгуки покупців 1

О
Олена
Велика
Чи є відгук корисним

Спринцівка із твердим наконечником Б20, 600 мл, 1 шт. - Інструкція для застосування

Призначення

Спринцівки застосовуються для медичних цілей в лікувальних установах, а також для індивідуального використання в домашніх умовах. Спринцівка типу Б являє собою балон, в горловину якого вставлений наконечник.

Спосіб застосування та дози

Перед першим використанням балон спринцівки ретельно вимити гарячою водою та продезінфікувати кип'ятінням протягом 30 хвилин, після чого промити кип'яченою водою. Наконечник полієтиленовий необхідно простерилізувати зануренням у 6% розчин перекису водню на 6 годин. Після стерилізації наконечник необхідно промити кип'яченою водою. В подальшому спринцівку перед використанням промити гарячою водою і сполоснути кип'яченою водою. Перед використанням наконечник необхідно змастити нейтральним жиром.

Балон спринцівки стиснути рукою, наконечник опустити в медичний розчин і, послабивши тиск на балон, наповнити його розчином. Потім ввести наконечник спринцівки в порожнину організму і стискаючи наповнений балон, ввести рідину. Після використання спринцівки необхідно промити гарячою водою.

Спринцівка повинна контактувати з лікарськими розчинами не більше 30 хвилин. Містить фталати. Спринцівку для олій не застосовувати.

Термін придатності

5 років.

Умови зберігання

Зберігати при кімнатній температурі.

Упаковка

Спринцівка у картонній упаковці.

Виробник

ТОВ "Поліком", Україна.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Спринцівка із твердим наконечником Б20, 600 мл, 1 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Спринцівка із твердим наконечником Б20, 600 мл, 1 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити