0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Сульсена шампунь проти лупи 150 мл

Код товару:Код:  748024
Виробник: Амальгама Люкс
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Сульсена шампунь проти лупи 150 мл

Основні

GTIN
4823052200329
Країна виробник
Україна
Виробник
Амальгама Люкс
Імпортний
Ні
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
1
Код Моріон
108037
Об'єм
150 мл
Рецептурна видача
без рецепта

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
дозволено
Водіям
дозволено
Вагітним
дозволено
Годуючим матерям
дозволено

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 12

А
Анна
Качество хорошее
Чи є відгук корисним
И
Иван
пользуюсь время от времени. Справляется с перхотью отлично. Доступен в магазинах косметики.
Чи є відгук корисним
Ю
Юлия
Отличный набор, перхоть ушла за неделю использования. Просто нереальный эффект от маски, волосы гуще, блестят. Результатом очень довольна. Непременно буду брать ещё, так как за свои деньги это чудо - средства!!!
Чи є відгук корисним

Сульсена шампунь проти лупи 150 мл - Інструкція для застосування

Склад

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Dimethiconol, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Parfum, Selenium Sulfide, Glycol Distearate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Salicylic Acid, Citric Acid, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Hydroxide.

Опис

Шампунь СУЛЬСЕНА проти лупи

ЕФЕКТИВНЕ ОЧИЩЕННЯ

Перший крок у вирішенні проблем появи лупи та її наслідків

 

Формула шампуню СУЛЬСЕНА проти лупи створена на основі активного себорегулюючого компоненту - дисульфіду селену (SeS2), - який має унікальну здатність чинити направлений вплив на головну причину появи лупи - дріжджовий грибок Pityrosporum Ovale.

 

Дисульфід селену - єдиний компонент проти лупи, що має потрійну дію:

 • Цитостатичну - регулює процес оновлення клітин епідермісу шляхом приведення в норму функцію сальних залоз.

• Фунгіцидну - пригнічує ріст дріжджових грибків роду Pityrosporum Ovale і знищує середовище, сприятливе для їх надмірного розмноження.

• Кератолітичну - нормалізує відлущення відмерлих клітин епідермісу і запобігає появі лупи.

 

Тому шампунь СУЛЬСЕНА проти лупи одночасно бореться з п'ятьма причинами появи лупи:

• Порушенням функції сальних залоз, а саме, посиленим виробленням себума.

• Зниженням захисних властивостей шкіри волосистої частини голови і створенням сприятливих умов для надмірного розмноження дріжджових грибків роду Pityrosporum Ovale.

• Розкладанням себума під дією ферментів, що виділяються в процесі життєдіяльності грибків, і утворенням екзогенних токсинів.

• Прискореним утворенням клітин епідермісу, скороченням їх життєвого циклу і передчасним відмиранням.

• І, як наслідок, з інтенсивним відшаруванням відмерлих клітин епідермісу - лупою.

 

Механізм дії дисульфіду селену: молекула дисульфіду селену приєднуючись до клітинної стінки грибка, перешкоджає його поділу і, отже, розмноженню. А фіксація частинок активного компонента на шкірі волосистої частини голови після змивання шампуню запобігає повторній появі лупи, нормалізує функцію сальних залоз, регулює процес оновлення клітин епідермісу.

 

Шампунь СУЛЬСЕНА - це перший крок у вирішенні проблем появи лупи та її наслідків, глибоке очищення волосся із ознаками посиленої секреції сальних залоз і наявністю жирної лупи, оптимальна підготовка шкіри волосистої частини голови до активного догляду засобами проти лупи паста СУЛЬСЕНА 1% чи паста СУЛЬСЕНА 2%

 

Збалансована формула шампуню усуває подразнення і неприємний свербіж, поліпшує стан шкіри волосистої частини голови, надає волоссю здорового сяючого блиску і доглянутого вигляду.

 

Інновація: шампунь виготовляється на основі технології, що надовго запобігає повторній появі лупи.

 

Комфортна у використанні формула шампуню з приємним ароматом духмяних лугових трав відмінно очищує шкіру голови і волосся від різного роду забруднень, перетворюючи процес миття в задоволення.

 

Кислотно - лужний баланс (рН) шампуню відповідає фізіологічному кислотно - лужного балансу (рН) шкіри волосистої частини голови.

 

Результат: сприяє відновленню захисно-бар'єрної функції шкіри голови, чинить дію проти лупи, себорегулюючий ефект, зменшення свербежу.

 

Для досягнення максимального результату шампунь рекомендується використовувати регулярно у комплексі з пастою СУЛЬСЕНА 1%  чи пастою СУЛЬСЕНА 2% .

 

Використання активних компонентів, схвалених Міністерством охорони здоров'я України, зводить до мінімуму ризик виникнення алергійних реакцій.

 

Застосування: нанести на вологе волосся і спінити. Легкими рухами вмасажувати шампунь у шкіру волосистої частини голови біля коренів волосся і залишити на 3 хвилини, потім ретельно змити теплою проточною водою. Процедуру повторити.

Запобіжні заходи

Містить дисульфід селену. Уникати потрапляння в очі та на ушкодженну шкіру. При потраплянні ретельно промити очі великою кількістю теплої проточної води. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Спосіб застосування

Нанести на вологе волосся і спінити. Легкими рухами вмасажувати шампунь у шкіру волосистої частини голови біля коренів волосся і залишити на 3 хвилини, потім ретельно змити теплою проточною водою. Процедуру повторити.

Підходить для частого використання.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Сульсена шампунь проти лупи 150 мл актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Сульсена шампунь проти лупи 150 мл з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити