0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

6100 Колопласт калоприймач прозорий однокомпонентний N30

Код товару:Код:  1253022
Виробник: Coloplast
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату 6100 Колопласт калоприймач прозорий однокомпонентний N30

Основні

GTIN
5708932197076
Країна виробник
Данія
Виробник
COLOPLAST A/S, Дания
Імпортний
Так
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
30
Код Моріон
104509
Дозування
1

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 16

С
Светлана
отличный калоприемник для большого отверстия стомы. Хорошо держится.
Чи є відгук корисним
О
Олена
для большой стомы идеально отцу подходил , но нужен еще клей
Чи є відгук корисним
Г
Галина
Добрий вечір. Калоприймачі хороші чоловік вже давно користується ними. Але дуже жалко що їх знімають з виробництва.
Чи є відгук корисним

6100 Колопласт калоприймач прозорий однокомпонентний N30 - Інструкція для застосування

Опис

Калоприймач Coloplast 6100 стромічний однокомпонентний, відкритий, прозорий розмір для вирізання 10-80 мм 30 шт - це тонкий, еластичний, гнучкий гидроколлоидний адгезив. Він є хорошим абсорбентом, захищає шкіру від роздратування, має високі адгезивні властивості, повністю і легко видаляється. Адгезів Курагард термопластичний: під впливом природного тепла шкіри він стає м'яким і заповнює всі складки і нерівності шкіри, перешкоджаючи протіканню кишкового відокремлюваного або сечі під пластину, не стягує шкіру і не заважає рухам тіла. Так само адгезивна пластина потовщена у стоми і стає тоншою до країв.

Навколо пластини є додаткове кільце з мікропористої плівки для кращої фіксації. Калоприймач виконаний з багатошарового поліетилену, який надійно замикає вміст і запахи. Мішок прозорий, можна легко контролювати якість і кількість вмісту. Калоприймач дренується (відкритий) з простим і зручним зажимом. Затиск прикріплений до мішка, він не загубиться і мішок легко закривати навіть на дотик. Щоб закрити мішок досить звернути дренажний кінець кілька разів і затиснути кінчики затиску.

Спосіб застосування

  1. Необхідно вирізати отвір в пластині калоприймача за формою і розміром стоми.
  2. Зніміть захисне покриття з пластини калоприймача, для того щоб забезпечити приклеювання пластини до шкіри. При цьому зверніть увагу, що випускний отвір калоприймача має бути закритим.
  3. Переконайтеся, що шкіра навколо стоми чиста і суха. Для приклеювання калоприймача, розмістіть пристрій клейкою пластиною до тіла. Акуратно надіньте калоприйомник і легко притисніть пластину калоприймача до шкіри.
  4. При наповненні мішка каловими масами більше ніж на 1/3 необхідно провести випорожнення. Для цього відкрийте вихідний отвір калоприймача і спорожніть мішок. Протріть випускний отвір калоприймача чистою серветкою від залишків вмісту і заново закрийте.
  5. Для запобігання попаданню калових мас на шкіру необхідно використовувати захисну пасту-герметик.

Запобіжні заходи

Призначеного для одноразового застосування, може становити ризик для користувача. Повторна обробка, очищення, дезінфекція та стерилізація можуть погіршити технічні характеристики виробу, що в свою чергу створює ризик нанесення тілесних ушкоджень або інфікування пацієнта.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на 6100 Колопласт калоприймач прозорий однокомпонентний N30 актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити 6100 Колопласт калоприймач прозорий однокомпонентний N30 з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити