0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Ефірна олія ялиці, 10 мл

Код товару:Код:  1264002
Виробник: Арника
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Ефірна олія ялиці, 10 мл

Основні

Торгівельна назва
Країна виробник
Україна
Виробник
Арника
Оригінальний препарат
Ні
Імпортний
Ні
Код Моріон
111319
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
1
Спосіб введення
нашкірно
Об'єм
10 мл
Форма випуску
Олія
Упаковка
По 10 мл во флаконе, по 1 флакону в упаковке

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
дозволено
Водіям
дозволено

Відгуки покупців 1

С
Сергей
отлично помагает при заболеваниях бронхов, можно вдыхать или применять при помощи аромолампы
Чи є відгук корисним

Ефірна олія ялиці, 10 мл - Інструкція для застосування

Склад

Ефірна олія ялиці.

Опис

Ефірна олія ялиці давно прославилась протизапальними і противірусними властивостями. Це концентрат, що виготовляється шляхом віджиму хвої. І він не просто володіє неймовірним підбадьорливим ароматом, а й лікує від ГРЗ, грипу і інших крапельних інфекцій. Масло призначають при захворюваннях серцево-судинної системи. Воно здатне відновити до норми низький тиск і знизити високий. У косметології ЕМ ялиці використовують для загоєння. Їм протирають тріщини, мозолі, натоптиші. Продукт також позбавляє від лупи, нормалізує роботу залоз і зміцнює коріння.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів препарату.

Спосіб застосування та дози

Масаж і розтирання: 3-5 крапель ефірного масла змішайте з 10 мл будь-якого косметичного масла (жожоба, персикового, мигдального та ін.) Або масажного крему, нанесіть на шкіру, проведіть процедуру масажу або розтирання. Розтирання при кашлі проводити енергійними рухами в області грудей і спини, повторюючи процедуру кілька разів на день.

Ароматична ванна: в наповнену водою ванну (37-38 °С) додайте 4-8 крапель ефірного масла, попередньо змішаного з 1 столовою ложкою емульгатора (молоко, мед, морська сіль). Тривалість процедури 10-30 хв. Після ванни, не обполіскуючи, витріть тіло рушником.

Аромалампи: в поглиблення аромалампи налийте гарячу воду, додайте ефірне масло, поставте запалену свічку всередину аромалампи, ароматизують приміщення від 20 хвилин (при першому використанні) до 1 години. Для перших сеансів з аромалампою використовуйте 2-3 краплі ефірного масла. Дозування в подальшому можна збільшити, при цьому запах від аромалампи не повинен бути сильним і настирливим. Найбільш оптимальне дозування на кімнату 16-20 м2 - 4-8 крапель ефірного масла.

Умови зберігання

При кімнатній температурі, в недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 10 мл у флаконі, по 1 флакону в упаковці.

Виробник

Арніка, Україна.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Ефірна олія ялиці, 10 мл актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Ефірна олія ялиці, 10 мл з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити
Масло расторопши 200 мл
53,2грн
Є в наявності