0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Бальзам лікувально-профілактичний Stop Demodex, 50 мл

Код товару:Код:  1454012
Виробник: Фітобіотехнології
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Бальзам лікувально-профілактичний Stop Demodex, 50 мл

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4823015914461
Країна виробник
Україна
Виробник
ООО "ФИТОБИОТЕХНОЛОГИИ"
Імпортний
Ні
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
1
Спосіб введення
нашкірно
Об'єм
50 мл
Упаковка
По 50 мл в тубе
Код Моріон
117210
Форма випуску
Бальзам

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю

Відгуки покупців 2

Е
Елена
Лично мне помог, но не столь надолго, как я рассчитывала. Есть специфический запах, возможно, из за дегтя.
Чи є відгук корисним
Е
Елена
Средство справилось со своей задачей,помогло
Чи є відгук корисним

Бальзам лікувально-профілактичний Stop Demodex, 50 мл - Інструкція для застосування

Склад

Вода, метронідазол, пропилен гліколь, гліцерилстеарат, цетеарет-20, цетеарет-12, цетеариловий спирт, цетилпальмітат, капрілік/каприк тригліцерид, пропілгептіл каприлат, D-пантенол, диметикон, екстракт календули, екстракт верби, екстракт пелюсток троянди, яблуні, гіалуронова кислота , дьоготь березовий, поліметакрилат натрію, гідрогенізований полідецен, трідецет-6, ретінілпальмітат, дісодіум лаурімінодіпропіонат токоферол фосфат, сверхкритический СО2-екстракт ромашки, феноксіетанол, метилпарабен, етілпарабен, пропілпарабен, бутилпарабен.

Опис

Наявність підшкірного кліща демодекс призводить до появи демодекозу, прищів, вугрів, акне, погіршення кольору обличчя, розширенню пір підвищенню жирності шкіри.

Бальзам лікувально-профілактичний STOP demodex ефективний при комплексному лікуванні і профілактиці демодекозу. Усуває саму причину появи захворювання - неконтрольоване розмноження кліща Demodex. Володіє сильним протизапальним і відновлювальних дією - швидко усуває симптоми захворювання. В результаті застосування препарату вже через 2-3 дні спостерігається значне очищення шкіри від вогнищ запалення.

Активні компоненти: метронідазол, дьоготь березовий, екстракти: кори білої верби, календули, галлів дуба, гамамелісу, листя яблуні і троянди; сверхкритический СО2 - екстракт ромашки; гіалуронова кислота D-пантенол, вітаміни А і Е.

Механізм дії

Метронідазол і березовий дьоготь володіють противо дією відносно кліщів Demodex follikulorum і Demodex breis. Щоб запобігти повторному зараженню, препарат зменшує вироблення сального секрету, який є живильним середовищем для кліщів. Екстракти кори білої верби і гамамелісу інгібують дію 5-α-редуктази - ферменту, який викликає утворення вугрової висипки. В результаті шкіра значно очищається, зменшується кількість вогнищ запалення. Надкритичної СО2 екстракт ромашки містить високу концентрацію матріцін і азулена - потужних антигістамінних компонентів які практично миттєво знімають почервоніння. Протизапальну дію ромашки посилюється екстрактом календули і D-пантенолом. Вітамін А (ретинол пальмітат) стимулює регенерацію тканин, що сприяє швидкому загоєнню шкіри без утворення рубців.

Протизапальну і бактерицидну засіб забезпечу¹ добрі оптимальну вологість шкіри сприяє регенерації і швидкому загоєнню шкіри покращує обмін речовин і функціональний стан шкіри проникає в мембрани клітин епідермісу, поповнює дефіцит мікроелементів, регулює іонний обмін і енергетику клітин.

Показання

Застосовувати як лікувально-профілактичний засіб у комплексній терапії при демодекоз і акне.

Протипоказання

Особам з чутливістю до окремих компонентів рецептури.

Спосіб застосування та дози

Незначна кількість бальзаму нанести на уражену ділянку шкіри двічі на день.

Умови зберігання

Зберігати в захищеному від прямого попадання світла місці, при температурі до 22 °С.

Упаковка

По 50 мл в тубі.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

ТОВ "ФітоБіоТехнологіі".

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

Україна, м Київ, вул. Кіквідзе, 18.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Бальзам лікувально-профілактичний Stop Demodex, 50 мл актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Бальзам лікувально-профілактичний Stop Demodex, 50 мл з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.