0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Кселода 500 мг N120 таблетки

Код товару:Код:  449.0002
Виробник: Roche
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Кселода 500 мг N120 таблетки

Основні

Діюча речовина
Торгівельна назва
GTIN
7640128018902
Виробник
Продуктос Рош С.А. де С.В.(виробництво нерозфасованої продукції, випробування контролю якості; первинне та вторинне пакування), Мексика Ф.Хоффманн-Ля Рош Лтд (первинне та вторинне пакування; пипуск серії), Швейцарія Рош Фарма АГ (випробування контролю якості), Німеччина
Код Моріон
37453
Лікарська форма
Таблетки, вкриті плівковою оболонкою, по 500 мг № 120 (10х12) у блістерах
Міжнародна назва
Capecitabine
Код АТС/ATX
L01B C06
Фармакологічна група
Антинеопластичні засоби. Антиметаболіти. Структурні аналоги піримідину
Дозування
500 мг
Кількість в упаковці
120
Упаковка
блістер
Склад
діюча речовина: капецитабін; 1 таблетка, вкрита плівковою оболонкою, містить капецитабіну 150 мг або 500 мг; допоміжні речовини: лактоза безводна, натрію кроскармелоза, гіпромелоза, целюлоза мікрокристалічна, магнію стеарат; плівкова оболонка: для таблеток по 150 мг – Opadry® рожевий 03А14309 (гіпромелоза, тальк, титану діоксид (Е 171), заліза оксид жовтий (Е 172), заліза оксид червоний (Е 172)); для таблеток по 500 мг – Opadry® рожевий 03А14380 (гіпромелоза, тальк, титану діоксид (Е 171), заліза оксид жовтий (Е 172), заліза оксид червоний (Е 172)).
Показання
Рак молочної залози: – місцевий розповсюджений чи метастатичний рак молочної залози, у поєднанні з доцетакселом після неефективної хіміотерапії, що включає препарати антрациклінового ряду; – місцевий розповсюджений чи метастатичний рак молочної залози, як монотерапія після неефективної хіміотерапії, що включає таксани і препарати антрациклінового ряду, або при наявності протипоказання до терапії антрациклінами. Рак ободової кишки, колоректальний рак: – рак ободової кишки, в ад’ювантній терапії після хірургічного лікування раку ІІІ стадії (стадія С за Дьюком); – метастатичний колоректальний рак. Рак шлунка: препарат для першої лінії лікування розповсюдженого раку шлунка, у комбінації з препаратами на основі платини.
Протипокази
Тяжкі, у тому числі неочікувані реакції на лікування фторпіримідином в анамнезі. Гіперчутливість до капецитабіну або до будь-якого компонента препарату, або фторурацилу. Відома повна відсутність активності дигідропіримідиндегідрогенази (ДПД) (див. розділ «Особливості застосування»). Вагітність та годування груддю. Тяжка лейкопенія, нейтропенія, тромбоцитопенія. Тяжкі порушення функції печінки. Тяжка ниркова недостатність (кліренс креатиніну < 30 мл/хв). Одночасний прийом соривудину або його структурних аналогів типу бривудину. Протипоказання для застосування будь-якого лікарського засобу, що застосовують в комбінації.
Форма випуску
Таблетки

Відгуки покупців 6

Л
Любовь
Высокая цена, но химиотерапевт сказала что и работает лучше других. В качестве протоколов типа XELOX и FOLFOX мощное действие, в качестве монотерапии конечно слабее но и побочек зато никаких у нас не было
Чи є відгук корисним
Д
Дмитрий
Препарат очень эффективный и в ряде ситуаций просто незаменимый, единственный минус это ряд побочных эффектов. но учитывая его назначение побочные не всегда беруться в расчет
Чи є відгук корисним
п
покупатель
нужен был препарат, искали где дешевле по всей Одессе. Оказалось, что можно брать дробно даже через интернет (все равно лучшая цена вышла)
Чи є відгук корисним

Кселода 500 мг N120 таблетки - Інструкція для застосування

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Кселода 500 мг N120 таблетки актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Кселода 500 мг N120 таблетки з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити