0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Підгузки Белла Happy Newborn 0-2 кг, 46 шт.

Код товару:Код:  320.0399
Виробник: Bella
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Підгузки Белла Happy Newborn 0-2 кг, 46 шт.

Основні

Торгівельна назва
Bella
GTIN
5900516600716
Країна виробник
Польща
Виробник
TZMO S.A
Оригінальний препарат
Ні
Імпортний
Так
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
46
Код Моріон
133150
Упаковка
По 46 шт в упаковке

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Дітям
з народження

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Підгузки Белла Happy Newborn 0-2 кг, 46 шт. - Інструкція для застосування

Опис

Підгузки Bella Baby Happy (Белла Бебі Хеппі) Before Newborn 0 (до 2 кг) - це підгузники самого маленького розміру, які випускаються спеціально для недоношених і новонароджених дітей вагою до 2 кг.

Підгузки для новонароджених Bella Baby Happy Before Newborn 0 (до 2 кг) - це сучасні гігієнічні підгузники. У цих підгузниках використовується крій з урахуванням будови тіла недоношених діток. Зовнішній шар підгузника полягає в спеціальному покритті, яке забезпечує вільний доступ повітря до шкіри новонародженої дитини, знижуючи ризик роздратування шкіри. Підгузки оснащені багаторазовою застібкою-липучкою, що забезпечує зручність їх використання. Додатковий захист забезпечує спеціальний нетканий матеріал, який миттєво пропускає вологу всередину підгузника, і внутрішній шар, рівномірно розподіляє її всередині.

Bella Baby Happy Before Newborn 0 пропонують і щось виняткове - у всіх упаковках відмічені знаком "NEW STANDARD" є мішечки для використаних підгузників.

Підгузки мають спеціальний виріз для пупка, який забезпечує вільний доступ повітря до пуповині малюка, що сприяє її швидшому загоєнню. Спеціальна м'яка структура нетканого матеріалу Premium Dry дозволяє підгузку ще краще вбирати сечу і рідкий стілець, які можуть дратувати ніжну шкіру немовляти. Правильно фіксувати підгузник дозволяють багаторазові застібки-липучки.

Еластичні бічні оборки перешкоджають проникненню вологи назовні і збільшують комфорт. Правильно фіксувати підгузник дозволяють багаторазові застібки-липучки. Малюнок на фронтальній стрічці підгузника симетричний, що полегшує правильне кріплення застібок.

Характеристики

  • крій з урахуванням будови тіла недоношеної дитини;
  • багаторазові застібки-липучки;
  • спеціальний виріз для пупка;
  • м'яка структура нетканого матеріалу Premium Dry;
  • еластичні бічні оборки.

Умови зберігання

При кімнатній температурі в недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 46 шт в упаковці.

Виробник

TZMO S.A, Польща.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Підгузки Белла Happy Newborn 0-2 кг, 46 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Підгузки Белла Happy Newborn 0-2 кг, 46 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.