0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Фітовал капсули для зміцнення волосся, 60 шт.

Код товару:Код:  018.0271
Виробник: KRKA
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Фітовал капсули для зміцнення волосся, 60 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
3838989574055
Країна виробник
Словенія
Виробник
КРКА, д.д., Ново место
Імпортний
Так
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Код Моріон
144674
Форма випуску
Капсули
Рецептурна видача
без рецепта
Упаковка
По 10 капсул в блистере; по 6 блистеров в картонной упаковке
Кількість в упаковці
60
Спосіб введення
орально
Термін придатності
2 роки

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
дозволено
Водіям
дозволено
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
заборонено
Дітям
з 15 років

Відгуки покупців 4

Л
Людмила
Отличный препарат для укрепления волос!
Чи є відгук корисним
Л
Людмила
Спасибо за заказ. Все отправлено быстро,получено вовремя.
Чи є відгук корисним
С
Светлана
волосы перестали выпадать, стали гуще и растут быстрее.
Чи є відгук корисним

Фітовал капсули для зміцнення волосся, 60 шт. - Інструкція для застосування

Склад

1 капсула містить: сухі дріжджі медичні - 200 мг; L-цистин - 100 мг; пантотенова кислота - 15 мг; тіаміну моногідрат - 2 мг; рибофлавін - 2 мг; піридоксину гідрохлорид - 2 мг; ціанкобаламін - 2 мкг; біотин - 0,1 мг; фолієва кислота - 0,2 мг; залізо - 10 мг; цинк - 5 мг; мідь - 1 мг;

допоміжні речовини: желатин, діоксид кремнію (Е551), титану діоксид (Е171), азорубін (Е122), індигокармін (Е132), магнієві солі жирних кислот (Е470б), маніт (Е421).

 

Властивості

Волосся може бути пошкоджене численними зовнішніми факторами, механічно, хімічно, і особливо, шкідливими речовинами, які потрапляють у коріння волосся через кровообіг, а також при обмеженні найважливіших біологічно активних речовин у раціоні внаслідок невідповідної дієти. Тільки здорове і живе волосся є красивим. Тому потрібно доповнювати зовнішній догляд за волоссям правильним і відповідним живленням коренів волосся зсередини.

Капсули Фітовал формула забезпечують повноцінне біологічне живлення волосся. Через кровообіг відбувається постачання коренів волосся речовинами, необхідними для росту та регенерації волосся. Капсули містять L-цистин - найважливішу амінокислоту, необхідну для відновлення волосся; основні вітаміни і мінерали, що діють як каталізатори у обмінних процесах, які відбуваються в корінні волосся. До складу капсул також входять медичні дріжджі - природне джерело вітамінів групи В, мінералів, ферментів та амінокислот.

Капсули Фітовал формула зміцнюють волосся, поліпшують його структуру, а також прискорюють відновлення та запобігають надмірному випадінню волосся, зміцнюють ламкі та пошкоджені нігті. Капсули Фітовал формула в поєднанні з лінійкою продуктів Фітовал формула  для пошкодженого волосся забезпечують повноцінний догляд і живлення  пошкодженого, слабкого і ламкого волосся. Разом з лінійкою продуктів  Фітовал формула проти випадіння волосся, капсули рекомендуються для повноцінного догляду за волоссям схильного до випадіння.

Показання

Може бути рекомендована лікарем для корекції раціонів харчування осіб при надмірному випадінні волосся, при порушенні росту і оновлення волосся, для зміцнення тонкого, ламкого та слабкого волосся як додаткове  джерело вітамінів, L-цистину, заліза, цинку, міді.

Протипоказання

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, вагітність, період лактації.

Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози

Дорослим і дітям старше 15 років по 1 капсулі один раз на добу під час або після прийому їжі. Капсулу слід запити невеликою кількістю рідини. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.

Курс споживання до 2 місяців. Подальше вживання та можливість повторних курсів необхідно узгоджувати з лікарем.

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °С в оригінальній упаковці для захисту від дії світла та вологи. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 10 капсул у блістері; по 6 блістерів у картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

КРКА, д.д., Ново место

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

Шмар’єшка цеста 6, 8501 Ново место, Словенія.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Фітовал капсули для зміцнення волосся, 60 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Фітовал капсули для зміцнення волосся, 60 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити