0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Катетер ректальний (трубка газовідвідна) Windi для немовлят, 10 шт.

Код товару:Код:  5073001
Виробник: Ekokids
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Катетер ректальний (трубка газовідвідна) Windi для немовлят, 10 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
7350046330207
Країна виробник
Швеція
Оригінальний препарат
Ні
Імпортний
Так
Кількість в упаковці
10
Спосіб введення
ректально
Код Моріон
146229
Термін придатності
5 років
Рецептурна видача
без рецепта

Кому дозволено

Дітям
з народження

Відгуки покупців 31

Анонимный отзыв
Товар хорошего качества, соответствует требованиям. Долго думали но зря, нужно было ещё в первый месяц рождения купить, очень нужная вещь если у вас ребёночек 🌸
Чи є відгук корисним
К
Катерина
Все хорошо
Чи є відгук корисним
Н
Наталья
Мгновенная помощь ребенку. Колики были у обоих моих детей, жаль что когда рос старший сын, я не нашла такую трубочку. Трубочка очень удобная, наконечник мягкий с ограничителем ввода, каждая трубочка стерильная. На все лекарства у ребенка была рвота, и только Windi помогла. Мы с малышом смогли спокойно спать ночью. В общем очень довольна.
Чи є відгук корисним

Катетер ректальний (трубка газовідвідна) Windi для немовлят, 10 шт. - Інструкція для застосування

Опис

Ректальний катетер для немовлят Windi є оригінальним шведським продуктом. Windi розроблений лікарями педіатрами, з урахуванням всіх вимог, щодо розмірів катетера та властивостей матеріалу з якого він виготовлений.

Оптимальними, для немовлят, розмірами катетера (газовідвідної трубочки) є:

  • ввідна частина від 2,5 см до 3 см;
  • діаметр трубочки до 7 мм.

Те, що ректальний катетер для немовлят Windi має оптимальні для немовлят розміри, допомагає запобігти пошкодженню прямої кишки. Що можливо при використанні інших катетерів.

  • катетер Windi має заокруглений кінець основної трубки – це безпечно і зручно при введенні;
  • Windi має поперечні насічки, завдяки чому його легко тримати в руках;
  • ректальний катетер для немовлят Windi виготовлений з термопластичного еластомеру, завдяки цьому при введенні Windi набуває температури тіла і стає максимально еластичним;
  • використання катетера Windi дозволяє подолати кольки та здуття живота без використання ліків.

Ректальний катетер для немовлят Windi добре зарекомендував себе на практиці, проявив себе, як максимально дієвий засіб у боротьбі з кольками та здуттям живота у немовлят.

З ректальним катетером для немовлят Windi Ви легко відновите спокійний сон і загальний комфорт Вашого малюка.

Показання

Для полегшення відходження газів новонароджених і проведення лікувальних процедур.

Спосіб застосування

Перед застосуванням катетер Windi слід обробити спиртом або помістити в киплячу воду на 15-20 секунд, після чого охолодити до кімнатної температури

  1. М’якими рухами зробіть дитині масаж від верху животика - до низу, таким чином гази будуть переміщатися до низу.
  2. Завжди використовуйте дитячу олію для змащення катетера. Підніміть ніжки дитини вертикально і акуратно введіть катетер в пряму кишку. Ви почуєте звук виходу газів. Це триватиме всього декілька секунд. І Ви отримаєте бажаний ефект. Якщо ні, то повторіть процедуру разом з масажем. Іноді доведеться повторювати процедуру декілька разів, перш ніж катетер спрацює. Лише в такому разі можливе повторне використання Windi.
  3. В жодному разі не використовуйте катетер повторно в подальших, майбутніх, процедурах, це може спричинити виникнення інфекцій.

В жодному разі не залишайте катетер в прямій кишці дитини після процедури. Процедуру лікування з допомогою Windi не повторюйте більше ніж 3 рази на день!!!

Термін придатності

5 років.

Умови зберігання

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Упаковка

10 трубок ректальних в картонній упаковці.

Виробник

DiProServa Medical AB, Швеція.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Катетер ректальний (трубка газовідвідна) Windi для немовлят, 10 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Катетер ректальний (трубка газовідвідна) Windi для немовлят, 10 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити