0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

БІОКОН Сила Волосся бальзам проти випадіння волосся, 150 мл

Код товару:Код:  6070261
Виробник: Біокон
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату БІОКОН Сила Волосся бальзам проти випадіння волосся, 150 мл

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4820008318923
Країна виробник
Україна
Виробник
ООО МНПО "Биокон"
Імпортний
Ні
Кількість в упаковці
1
Упаковка
По 150 мл в тубе; по 1 тубе в картонной упаковке
Об'єм
150 мл
Код Моріон
168716
Форма випуску
Бальзам

Відгуки покупців 4

З
Замик
Випадіння зменшилось, користуюсь спрейом і шампунем.
Чи є відгук корисним
Анонимный отзыв
Хороший спрей .Работает при долгом использовании
Чи є відгук корисним
Анонимный отзыв
Получила данный спрей. Что могу сказать? Он работает! Но. Наносить надо утром и вечером. От этого визуально портится прическа. Так как я мою голову через день, приспособилась наносить накануне вечером и утром. После - мою голову. И день перерыв. Тем не менее, эффект заметен.
Чи є відгук корисним

БІОКОН Сила Волосся бальзам проти випадіння волосся, 150 мл - Інструкція для застосування

Склад

Екстракт медичної п'явки, кофеїн, екстракт червоного перцю, масло шипшини, пантенол, протеїни шовку і біотин.

Опис

Надмірне випадання волосся - проблема, з якою може зіткнутися кожен. У разі її виникнення зробіть догляд за локонами бальзамом українського бренду «Біокон». Косметичний продукт можна використовувати і як засіб для вирішення проблеми, і в якості профілактики.

Принцип дії бальзаму полягає в інтенсивному харчуванні волосяних цибулин, що сприяє зміцненню коренів і зменшення втрати волосся. Одним з головних компонентів продукту став екстракт п'явки. Він унікальний незвичайної комбінацією активних речовин, які покращують приплив цінних вітамінів до коріння пасом. Результат - більш тривала фаза зростання локонів, зміцнення їх структури. Екстракт червоного перцю і кофеїн надають стимулюючу дію на волосяні фолікули. Протеїни шовку відновлюють пошкодження в стрижнях пасом, а біотин запобігає їх ламкість. Пантенол і масло шипшини пом'якшують волосся, зволожують шкіру голови.

Спосіб застосування

Використовуйте бальзам до миття волосся в якості маски для шкіри голови. Нанесіть на шкіру голови і коріння волосся, послідовно розсовуючи пасма. Залиште на 15-20 хвилин. Змийте шампунем. Застосовуйте бальзам 2-3 рази в тиждень. Перед застосуванням уважно вивчіть інструкцію.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 150 мл в тубі; по 1 тубі в картонній упаковці.

Виробник

МНВО «БІОКОН», Україна.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на БІОКОН Сила Волосся бальзам проти випадіння волосся, 150 мл актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити БІОКОН Сила Волосся бальзам проти випадіння волосся, 150 мл з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.