0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Сульсена шампунь-пілінг проти лупи, 150 мл

Код товару:Код:  1259005
Виробник: Амальгама Люкс
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Сульсена шампунь-пілінг проти лупи, 150 мл

Основні

GTIN
4823052203047
Країна виробник
Україна
Виробник
Амальгама Люкс
Імпортний
Ні
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
1
Об'єм
150 мл
Код Моріон
910106
Рецептурна видача
без рецепта
Упаковка
По 150 мл во флаконе

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
дозволено
Водіям
дозволено
Вагітним
дозволено
Годуючим матерям
дозволено

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 10

М
Мария
Отличный шампунь - пилинг , пользуюсь не давно но результатом уже удивлена , использую в комплексе с пастой сульсена.
Чи є відгук корисним
А
Анна
Качество хорошее
Чи є відгук корисним
Y
Yuliia
Отличный шампунь против перхоти
Чи є відгук корисним

Сульсена шампунь-пілінг проти лупи, 150 мл - Інструкція для застосування

Склад

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Dimethiconol, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Polyethylene, Parfum, Selenium Sulfide, Glycol Distearate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Salicylic Acid, Citric Acid, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Hydroxide, CI 15510.

Опис

Шампунь-пілінг СУЛЬСЕНА проти лупи
 

У лупи немає шансів

 

Формула шампуню-пілінгу СУЛЬСЕНА проти лупи створена на основі інноваційного себорегулюючого комплексу: активного компоненту - дисульфіду селену та поліетиленових гранул. Дисульфід селену (SeS2) - багатофункціональний компонент проти лупи, який чинить спрямовану дію на головну причину появи лупи - дріжджовий грибок Pityrosporum Ovale, ефективно пригнічуючи його розмноження.

Механізм дії дисульфіду селену: молекула дисульфіду селену приєднуючись до клітинної стінки грибка, перешкоджає його поділу і, отже, розмноженню. А фіксація частинок активного компонента на шкірі волосистої частини голови після змивання шампуню-пілінгу запобігає повторній появі лупи, нормалізує функцію сальних залоз, регулює процес оновлення клітин епідермісу.

М'які поліетиленові гранули, володіючи властивостями глибокого пілінгу, створюють ефект мікромасажу, делікатно видаляють липку лупу, що важко змивається, дарують шкірі волосистої частини голови глибоке очищення та оновлення.

 

Дія шампуню-пілінгу:
• Нормалізує функцію сальних залоз шкіри волосистої частини голови і знижує кількість себума, що виділяють сальні залози.
• Пригнічує ріст дріжджових грибків роду Pityrosporum Ovale, провокуючих скупчення великої кількості відмерлих клітин епідермісу на шкірі волосистої частини голови.
• Сприяє природному відновленню шкіри голови і зменшенню свербежу.
• Ефективно позбавляє від липкої лупи, що важко змивається.
• Покращує кровообіг шкіри голови, тонізує волосяні цибулини і зміцнює корені
волосся.

 

Шампунь - пілінг СУЛЬСЕНА - це перший крок у вирішенні проблем стійкої лупи, що важко змивається та її наслідків, глибоке очищення волосся із ознаками посиленої секреції сальних залоз і наявністю липкої жирної лупи, оптимальна підготовка шкіри волосистої частини голови до активного догляду засобами проти лупи паста СУЛЬСЕНА 1 % чи паста СУЛЬСЕНА 2 %.

 

Збалансована формула шампуню-пілінгу сприяє зменшенню свербежу, викликаного лупою, нормалізує ліпідний баланс шкіри волосистої частини голови, покращує кровопостачання волосяних цибулин.

 

Інновація: шампунь-пілінг виготовляється на основі технології, що надовго запобігає повторній появі липкої лупи, що важко змивається.

 

Комфортна у використанні формула шампуню-пілінгу з приємним ароматом духмяних лугових трав відмінно очищує шкіру голови і волосся від різного роду забруднень та засобів для укладання волосся, перетворюючи процес миття в задоволення.

 

Кислотно - лужний баланс (рН) шампуню-пілінгу відповідає фізіологічному кислотно - лужного балансу (рН) шкіри волосистої частини голови.

 

Результат: чинить виражену дію проти лупи, усуває неприємну суб'єктивну симптоматику (свербіж, відчуття дискомфорту), сприяє поліпшенню бар'єрної функції шкіри волосиcтої частини голови, має себорегулюючий ефект, що візуально проявляєтся значним поліпшенням зовнішнього виду шкіри волоситої частини голови і волосся.

 

Для досягнення максимального результату шампунь-пілінг рекомендується використовувати регулярно у комплексі з пастою СУЛЬСЕНА 1% чи пастою СУЛЬСЕНА 2%.

 

Використання активних компонентів, схвалених Міністерством охорони здоров'я України, зводить до мінімуму ризик виникнення алергійних реакцій.

Запобіжні заходи

Містить дисульфід селену. Уникати потрапляння в очі та на ушкодженну шкіру. При потраплянні ретельно промити очі великою кількістю теплої проточної води. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Спосіб застосування

Нанести на вологе волосся біля коренів, розподілити по всій довжині і спінити. Легкими рухами помасажувати волосся та шкіру волосистої частини голови, особливо біля коренів волосся. Залишити на 3 хвилини, потім ретельно змити теплою проточною водою. Процедуру повторити.

Підходить для частого використання, але не більше ніж 3 рази на тиждень.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Сульсена шампунь-пілінг проти лупи, 150 мл актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Сульсена шампунь-пілінг проти лупи, 150 мл з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити
Урго Арника 50 г гель
177,7грн
Є в наявності