0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Према порошок для регулювання мікрофлори кишечника в саше по 2,8 г, 10 шт.

Код товару:Код:  5339003
Виробник: Delta Medical
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Према порошок для регулювання мікрофлори кишечника в саше по 2,8 г, 10 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
7640158261064
Країна виробник
Італія
Виробник
Пробиотикал С.п.А.
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Так
Код Моріон
189910
Кількість в упаковці
10
Об'єм
2,8 г
Спосіб введення
орально
Термін придатності
2 роки
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Упаковка
По 2,8 г порошка в саше, по 10 саше в упаковке
Форма випуску
Порошок у саше

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
дозволено
Водіям
дозволено
Вагітним
дозволено
Годуючим матерям
дозволено
Дітям
з народження

Відгуки покупців 1

С
Сергей
Завжди беру з собою під час подорожей. При проблемах з кішківником виручає. Дуже зручно вживати.
Чи є відгук корисним

Према порошок для регулювання мікрофлори кишечника в саше по 2,8 г, 10 шт. - Інструкція для застосування

Склад

1 саше містить 1 мільярд життєздатних бактерій Lactobacillus rhamnosus GG («LGG»).

Допоміжні речовини: фруктоолігосахаріди, мальтодекстрин.

Опис

Према - симбіотик рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело життєздатних молочнокислих бактерій Lactobacillus rhamnosus GG, які допомагають нормалізувати мікрофлору кишківника та поліпшити його функціональний стан.

Lactobacillus rhamnosus GG є активними лактобактеріями, що пригнічують ріст гнилісної та бродильної мікрофлори у кишечнику, що сприяє зменшенню здуття живота, припененню діареї та закрепів, покращенню самопочуття при синдромі подразненого кишківника, забезпечують попередження антибіотик-асоційованої діареї.

Фруктоолігосахариди, як живильний субстракт, сприяють відновленню власної мікрофлори кишечнику і стабілізації його нормального функціонувального стану на тривалий проміжок часу.

Показання

Нормалізація мікрофлори і його функцііонального стану: дисбактеріоз, кольки, закреп, діарея% синдром подразненого кишківника; профілактика побічної дії при прийомі антибіотиків, профілактика харчової алергії.

Протипоказання

Підвищена чутливість до окремих компонентів.

Спосіб застосування та дози

Діти від народження та до 12 років: по 1 саше 1 раз на добу, розчинивши вміст саше в 50 мл грудного молока, молочні суміші або кип'яченої води кімнатної температури. Не додавати до гарячого. Діти віком від 12 років та дорослі: по 1-2 саше під час прийому їжі 1 раз на добу, розчинивши вміст саше в 100 мл води кімнатної температури. Не додавати до гарячого. Рекомендований термін споживання - один місяць. Можливість повторних курсів узгоджувати з лікарем. Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу.

Особливості застосування

Для максимальної ефективності інтервал між прийомами Према та антибіотиків має складати 3 години. Можливе застосованя Према вагітним жінкам та жінкам, що годують груддю. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С у сухому, захищеному від попадання прямих променів і недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 2,8 г порошку у саше, по 10 саше в упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

Пробіотікал С.п.А.

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

Віа Маттєі 3, Новара 28100, Італія.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Према порошок для регулювання мікрофлори кишечника в саше по 2,8 г, 10 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Према порошок для регулювання мікрофлори кишечника в саше по 2,8 г, 10 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити