0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Солгар Гіалуронова кислота таблетки по 120 мг, 30 шт.

Код товару:Код:  5458031
Виробник: Solgar
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Солгар Гіалуронова кислота таблетки по 120 мг, 30 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
33984014176
Країна виробник
США
Виробник
Solgar, США
Імпортний
Так
Дозування
120 мг
Спосіб введення
орально
Кількість в упаковці
30
Упаковка
По 30 капсул в банке
Код Моріон
229576
Форма випуску
Таблетки

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Солгар Гіалуронова кислота таблетки по 120 мг, 30 шт. - Інструкція для застосування

Склад

Гідролізований колаген типу II - 750 мг, хондроїтину сульфат - 240 мг, аскорбат кальцію - 132 мг, гіалуронова кислота - 120 мг.

Опис

Гіалуронова кислота - полісахарид, що міститься практично у всіх сполучних тканинах організму. Найбільш поширений компонент хрящів, синовіальної (внутрішньосуглобової) рідини, а також шкіри і склоподібного тіла очей. Гіалуронова кислота регулює водний баланс шкіри, її тонус і пружність. Вона виконує функцію своєрідної молекулярної губки, утримуючи воду і надаючи шкірі пружність і еластичність. Однак, з віком синтез гіалуронової кислоти знижується, і, в результаті, шкіра втрачає свою пружність. Для регулювання водного балансу необхідний додатковий прийом гіалуронової кислоти, який забезпечить щільність, пружність, еластичність шкіри і збереження в ній вологи, що, в результаті, визначає молодість, красу і привабливість шкіри взагалі, і шкіри обличчя зокрема. Гіалуронова кислота - важливий компонент суглобового хряща, в якому присутня у вигляді оболонки кожної клітини (хондроцит). Тим самим гіалуронова кислота захищає клітини хряща від дії різних агресивних речовин, а також утримує необхідні компоненти всередині. Будучи основним компонентом синовіальної рідини, гіалуронова кислота забезпечує амортизаційний ефект, попереджаючи знос суглобових поверхонь при терті, допомагає поліпшити рухливість суглобів. Хондроітин сульфат, також входить до складу комплексу, стимулює регенерацію суглобового хряща, зменшує запалення і біль в уражених суглобах. Хондроітин сульфат стимулює синтез ендогенної гіалуронової кислоти. Дана формула містить натуральний вітамін С, який має антиоксидантні властивості і бере участь в синтезі колагену, а також гідролізований колаген. Всі вищевказані компоненти необхідні для зміцнення нігтів, волосся, здоров'я шкіри та інших сполучних тканин.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, годування груддю. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Спосіб застосування та дози

Дорослим приймати по 1 таблетці на день під час їжі.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Солгар Гіалуронова кислота таблетки по 120 мг, 30 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Солгар Гіалуронова кислота таблетки по 120 мг, 30 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити