0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Ендоксан 1 г N1 порошок

Код товару:Код:  035.0015
Виробник: Baxter
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Ендоксан 1 г N1 порошок

Основні

Діюча речовина
Торгівельна назва
GTIN
5413760232218
Виробник
Бакстер Онколоджі ГмбХ, Німеччина
Рецептурна видача
тільки з рецептом
Кількість в упаковці
1
Код АТС/ATX
L01A A01
Лікарська форма
Порошок для розчину для ін'єкцій по 1 г у флаконах № 1
Міжнародна назва
Cyclophosphamide
Фармакологічна група
Антинеопластичні засоби. Алкілувальні сполуки. Циклофосфамід
Упаковка
флакон
Склад
діюча речовина: cyclophosphamide; 1 флакон містить: назва діючої речовини 200 мг 500 мг 1 г циклофосфаміду моногідрат, що відповідає циклофосфаміду безводному 213,8 мг 200 мг 534,5 мг 500 мг 1069 мг 1000 мг
Показання
ЕНДОКСАН® призначений для застосування у хіміотерапії перерахованих нижче пухлин у комбінації з іншими антинеопластичними засобами: - індукція ремісії і консолідуюча терапія при гострому лімфоцитарному лейкозі; - індукція ремісії при хворобі Ходжкіна; - неходжкінські лімфоми (залежно від гістологічного типу і від стадії захворювання також у вигляді монотерапії); - хронічний лімфоцитарний лейкоз після відсутності ефективності стандартної терапії (хлорамбуцил/преднізон); - індукція ремісії при плазмоцитомі (також у комбінації з преднізоном); - ад’ювантна терапія раку молочної залози після резекції пухлини або мастектомії; - паліативна терапія поширеного раку молочної залози; - поширений рак яєчників; - дрібноклітинний рак легенів; - саркома Юїнга; - нейробластома; - рабдоміосаркома у дітей; - остеосаркома. Підготовка перед алогенною трансплантацією кісткового мозку при: - тяжких апластичних анеміях у вигляді монотерапії або у комбінації з антитромбоцитарним глобуліном; - гострому мієлоїдному і гострому лімфоцитарному лейкозі у комбінації з опроміненням усього тіла або бусульфаном; - хронічному мієлоїдному лейкозі у комбінації з опроміненням усього тіла або бусульфаном. Прогресуючі аутоімунні захворювання: тяжкі прогресуючі форми люпус-нефриту і гранулематозу Вегенера.
Протипокази
ЕНДОКСАН® протипоказаний при: · відомій підвищеній чутливості до циклофосфаміду або до інших компонентів препарату; · тяжких порушеннях функцій кісткового мозку (особливо у пацієнтів, які перед тим проходили лікування цитотоксичними препаратами та/або радіотерапією); · інфекції сечовивідних шляхів; · затримці сечовипускання; · активних інфекціях; · гострій уротеліальній токсичності після лікування цитотоксичними препаратами та/або радіотерапією; · вагітності або годуванні груддю.
Код Моріон
20768
Дозування
1 г

Відгуки покупців 2

О
Ольга
Нашла нужный препарат по хорошей цене. Спасибо
Чи є відгук корисним
п
пациент
не самый лучший повод писать отзыв (не витамины покупал, а онкологический товар), но порадовали ценой и доставкой...курьер правда смешной, бегал разменивал, чтобы дать сдачу 2 гривны
Чи є відгук корисним

Ендоксан 1 г N1 порошок - Інструкція для застосування

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Ендоксан 1 г N1 порошок актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Ендоксан 1 г N1 порошок з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити