0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Інгавірин капсули по 90 мг, 7 шт.

Код товару:Код:  1532001
Виробник: STADA
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Інгавірин капсули по 90 мг, 7 шт.

Основні

Діюча речовина
Торгівельна назва
Інгавірин
GTIN
4610011970535
Країна виробник
Росія
Виробник
ООО "Макиз-Фарма"
Оригінальний препарат
Ні
Імпортний
Так
Міжнародна назва
Pentanedioic acid imidazolyl ethanamide
Код Моріон
122148
Лікарська форма
Капсули по 90 мг по 7 капсул у блістері, по 1 блістеру в пачці з картону
Кількість в упаковці
7
Спосіб введення
орально
Код АТС/ATX
J05A X
Упаковка
По 7 капсул в блистерах, по одному блистеру в картонной пачке
Термін придатності
3 роки
Форма випуску
Капсули
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Дозування
90 мг

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
заборонено
Водіям
дозволено
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
заборонено
Дітям
заборонено

Відгуки покупців 2

Г
Гость
Очень трудно было найти препарат, не поверил когда увидел что он у вас есть, заказал 2 упаковки решили подготовится к гриппу, явно дешевле чем потом лечить последствия.
Чи є відгук корисним
Г
Гость
Уважаемые клиенты. Данный препарат выступает непрямым аналогом препарата Тамифлю и является очень схожим по эффекту. Это очень мощное средство для борьбы с вирусами.
Чи є відгук корисним

Інгавірин капсули по 90 мг, 7 шт. - Інструкція для застосування

Склад

діюча речовина: імідазолілетанамід пентандіова кислота (вітаглутам);

1 капсула містить імідазолілетанамід пентандіової кислоти (вітаглутаму) у перерахуванні на 100% речовину 90 мг;

допоміжні речовини: лактоза, моногідрат; крохмаль картопляний; кремнію діоксид колоїдний безводний; магнію стеарат;

склад оболонки капсули: титану діоксид (Е 171), хіноліновий жовтий (Е 104), азорубін (Е 122), понсо 4R (Е 124), желатин.

Лікарська форма

Капсули.

Основні фізико-хімічні властивості: капсули № 1 червоного кольору; вміст капсул  гранули та порошок білого або білого з кремуватим відтінком кольору.

Фармакотерапевтична група

Противірусні засоби для системного застосування. Код АТХ J05A X.

Фармакодинаміка

Лікарський засіб чинить противірусну дію, ефективний щодо вірусів грипу типу А (A/H1N1, у т.ч. «свинячого» A/H1N1 sw1, A/H3N2, A/H5N1), типу В, аденовірусної інфекції, парагрипу, респіраторно-синцитіальної інфекції.

Противірусний механізм дії – інгібіція репродукції вірусу на етапі ядерної фази, затримка міграції заново синтезованого NP- вірусу з цитоплазми в ядро. Модулює функціональну активність інтерферону: спричиняє підвищення вмісту інтерферону в крові до фізіологічної норми, стимулює й нормалізує знижену α-інтерферонпродукуючу здатність лейкоцитів крові, стимулює γ-інтерферонпродукуючу здатність лейкоцитів.

Спричиняє генерацію цитоксичних лімфоцитів і підвищує вміст NK-, Т-клітин, які мають високу кілерну активність щодо трансформованих вірусами клітин і противірусну активність. Протизапальна дія зумовлена пригніченням продукції ключових протизапальних цитокінів [фактора некрозу пухлини (TNF-α), інтерлейкінів (IL-1β і IL-6)], зниженням активності мієлопероксидази.

Терапевтична ефективність при грипі та інших гострих респіраторних вірусних інфекціях (ГРВІ) проявляється у скороченні періоду гарячки, зменшенні інтоксикації (головний біль, слабість, запаморочення), катаральних явищ, зниженні числа ускладнень і тривалості захворювання у цілому. Проведені токсикологічні дослідження свідчать про низьку токсичність і високу безпеку препарату (LD50 перевищує терапевтичну дозу більш ніж у 3000 разів). Встановлено, що препарат не має мутагенної, імунотоксичної, алергізуючої та канцерогенної дії, не чинить місцевої подразнювальної дії.

Інгавірин не впливає на репродуктивну функцію, не чинить ембріотоксичної та тератогенної дії.

Фармакокінетика

У разі прийому у рекомендованих дозах визначення препарату в плазмі крові доступними методиками не є можливим. В експерименті з використанням радіоактивної мітки було встановлено: препарат швидко надходить у кров зі шлунково-кишкового тракту. Рівномірно розподіляється по внутрішніх органах. Максимальна концентрація в крові, плазмі крові й більшості органів досягається через 30 хвилин після застосування препарату. Величини AUC (площа під фармакокінетичною кривою «концентрація–час») нирок, печінки й легенів незначно перевищують AUC крові (43,77 мкг.год./г). Величини AUC селезінки, надниркових залоз, лімфатичних вузлів і тимуса нижче AUC крові. MRT (середній період утримання препарату) в крові – 37,2 години.

При 5-денному курсі перорального застосування препарату 1 раз на добу відбувається його накопичення у внутрішніх органах і тканинах. При цьому якісні характеристики фармакокінетичних кривих після кожного введення препарату були тотожними: швидке підвищення концентрації препарату після кожного прийому, а потім повільне зниження протягом 24 годин. Препарат не метаболізується в організмі і виводиться у незміненому вигляді.

Основний процес виведення відбувається впродовж 24 годин. За цей період виводиться 80 % прийнятої дози: 34,8 % виводиться в протягом 5 годин і 45,2 % протягом 5 – 24 годин. З них 77 % виводиться через кишечник і 23% - нирками.

Показання

Лікування і профілактика грипу А і В та інших гострих респіраторних інфекцій (аденовірусна інфекція, парагрип, респіраторно-синцитіальна інфекція).

Протипоказання

Підвищена чутливість (алергія) до будь-якого з компонентів лікарського засобу.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій

Немає даних щодо взаємодії з іншими лікарськими засобами.

Особливості застосування

Не застосовувати одночасно з іншими противірусними лікарськими засобами. Якщо у вас встановлена непереносимість деяких цукрів, проконсультуйтесь з лікарем, перш ніж приймати цей лікарський засіб. Пацієнти з такими рідкісними спадковими захворюваннями, як непереносимість галактози, дефіцит лактази Лаппа або порушення мальабсорбції глюкози-галактози, не повинні приймати цей препарат.

Допоміжні речовини азорубін (Е 122) та понсо 4R (Е 124), які входять до складу лікарського засобу, можуть спричиняти алергічні реакції.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами

Не впливає.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Немає даних щодо застосування препарату в період вагітності та годування груддю, тому не слід застосовувати препарат у цей період.

Спосіб застосування та дози

Застосовують всередину незалежно від прийому їжі.

Для лікування грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій приймати по 1 капсулі (90 мг) 1 раз на добу впродовж 5–7 днів (залежно від тяжкості стану). Застосування препарату починати з моменту появи перших симптомів захворювання, не пізніше 36 годин від початку хвороби.

Для профілактики грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій після контакту з хворими приймати по 1 капсулі (90 мг) 1 раз на добу впродовж 7 днів.

Діти

Немає даних щодо застосування препарату дітям, тому їм не слід призначати Інгавірин.

Передозування

Випадки передозування лікарського засобу не відомі.

Побічні реакції

Алергічні реакції, включаючи висипання, свербіж, кропив’янку, ангіоневротичний набряк.

Термін придатності

3 роки.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці  при температурі не вище 25 ºС.

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 7 капсул у блістерах, по одному блістеру в пачці з картону.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

ТОВ "Макіз-Фарма", Росія.

Джерело інструкції

Інструкцію лікарського засобу взято з офіційного джерела — Державного реєстру лікарських засобів України.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Інгавірин капсули по 90 мг, 7 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Інгавірин капсули по 90 мг, 7 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.