0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Адріус капсулы, 30 шт.

Код товару:Код:  280.0003
Виробник: Ananta
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Адріус капсулы, 30 шт.

Основні

Торгівельна назва
Адріус
GTIN
8906032284970
Країна виробник
Індія
Виробник
АНАНТА МЕДИКЕАР ЛИМИТЕД, Индия
Імпортний
Так
Форма випуску
Капсули
Кількість в упаковці
30
Рецептурна видача
без рецепта
Термін придатності
3 роки
Код Моріон
300091
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Спосіб введення
орально
Упаковка
Капсулы по 30 штук в упаковке

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
з обережністю
Водіям
з обережністю
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
заборонено
Дітям
заборонено

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 2

В
Валентин
Товар нормальный
Чи є відгук корисним
Я
Яков
Я доволен!
Чи є відгук корисним

Адріус капсулы, 30 шт. - Інструкція для застосування

Склад

1 капсула містить: Екстракт плодів якірців сланких (Tribulus terrestris) – 250 mg (мг); Екстракт коренів і листя вітанії снодійної (Withania somnifera) – 100 mg (мг); Екстракт плодів бобів оксамитових (Mucuna pruriens) – 90 mg (мг); Екстракт кореня спаржі гроновидної (Asparagus adscendens) – 80 mg (мг); Апілак (Royal jelly) – 10 mg (мг); Йохімбіну гідрохлориду (Yohimbine HCl USP) – 2,5 mg (мг).

допоміжні речовини: антиспікаючий агент кремнію діоксид колоїдний безводний, загущувач полівінілпіролідон (PVP K30), консервант бензоат натрію.

Капсула: желюючий агент желатин, вода очищена, барвник понсо 4R (E 124), барвник синій патентований (Е 131), барвник титану діоксид, барвник кармоїзин (Е 122), барвник флоксин В, консерванти метилпарабен та пропилпарабен, консервант лаурисульфат натрію.
Містить барвники Е 124, Е 122, які можуть мати шкідливий вплив на активність та увагу дітей.

Характеристика

Адріус® містить ретельно підібраний збалансований склад лікарських рослин, які комплексно впливають на стан та функції статевої системи чоловіків.

Корінь і листя вітанії снодійної. Вітанія відома як одна з найбільш активних афродизіаків. Вітанія підсилює синтез тестостерону та покращує сперматогенез. Проявляє виражені антистресові властивості. Крім того, рослина має протизапальні, антиоксидантні, імуностимулюючі, кардіопротекторні, антипроліферативні властивості.

Екстракт плодів бобів оксамитових проявляє широкий спектр властивостей: антиоксидантні, протизапальні, нейропротекторні, антибактеріальні. Використовують як афродизіак. Сприяє підвищенню рівня тестостерону, покращенню утворення та якості сперми.

Екстракт кореня спаржі гроновидної використовують як афродизіак та при різних еректильних розладах, таких як недостатність ерекції, передчасна еякуляція, відсутність статевого потягу. Завдяки наявності сапонінів, спаржа проявляє виражені адаптогенні та загальнозміцнюючі властивості.

Екстракт плодів якірців сланких має загальнотонізуючу дію, підвищує статевий потяг та рівень тестостерону, покращує роботу сечовидільної системи. Екстракт якірців має стимулюючий вплив на еректильну функцію та сперматогенез. Крім того, якірці сланкі проявляють антибактеріальну, протизапальну, антихолестеринемічну, антигіпертензивну та діуретичну дію.

Йохімбіну гідрохлорид – алкалоїд з кори дерева Corynanthe Yohimbe, що росте в Західній Африці. Селективний антагоніст α2-адренорецепторів. Більш ніж 100 років застосовується як афродизіак та при еректильній дисфункції. Ефективний як при органічних, так і при психогенних формах еректильної дисфункції.

Апілак, або так зване бджолине маточне молочко, являє собою секрет, який виробляється алотрофічними залозами робочих бджіл. Містить білки, амінокислоти, полісахариди, мікроелементи, ліпіди, ферменти, вітаміни групи В (пантотенова кислота, піридоксин) аскорбінову кислоту. Покращує імунітет, стимулює обмін речовин, сприяє швидкому відновленню в період фізичних навантажень, зменшує втомлюваність
і роздратованість, зменшує прояви синдрому хронічної втоми.

Вплив на статеву функцію чоловіків характеризується підвищенням статевого потягу, рівня тестостерону та покращенню рухливості сперматозоїдів.

Рекомендації щодо застосування

Адріус® може бути рекомендований як джерело біологічно активних речовин рослинного походження з метою нормалізації функціонування репродуктивної системи чоловіків. Сприяє підвищенню фізичної витривалості, покращенню еректильної функції та сперматогенезу.

Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.

Протипоказання

Діти, індивідуальна чутливість до компонентів.

Попередження

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1-2 капсули 1-2 рази на добу після їжі, запити водою.

Термін вживання: 30-45 днів, в подальшому термін вживання та можливість повторних курсів узгоджувати з лікарем.

Термін придатності

3 роки від дати виробництва.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці за температури не вище ніж 25 ̊С.

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Упаковка

Капсули по 30 штук в упаковці.

Виробник

Ананта Медікеар Лімітед.

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

Дж-1-265, Фаза – II, РІІКО Індастріал Еріа, Удіог Віхар, Шріганганагар (Радж.), Індія.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Адріус капсулы, 30 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Адріус капсулы, 30 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.