0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Гепаргін розчин у флаконах по 10 мл, 10 шт.

Код товару:Код:  413.0453
Виробник: Фармак
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Гепаргін розчин у флаконах по 10 мл, 10 шт.

Основні

Торгівельна назва
Гепаргін
GTIN
4823002249880
Країна виробник
Україна
Виробник
ПАО «Фармак», Украина
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Ні
Спосіб введення
орально
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Термін придатності
2 роки
Код Моріон
302991
Об'єм
10 мл
Форма випуску
Розчин
Рецептурна видача
без рецепта
Кількість в упаковці
10

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
заборонено
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
заборонено
Дітям
з 3 років

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 9

О
Олена
Ця штука реально працює! Я все життя дуже важко переношу весняне ГРВІ, відходжу місяць, якщо не більше. Доказова медицина мені не допомогла! Скільки грошей пішло на діагностики, вакцинації, ліки, але лікарі просто розводять руками мовляв: у вас справді просто грві, перечекайте. І от повелась на рекламу, почала пити, ефект відчула після першого ж прийому. Зняло неприємні простудні симптоми: печію в обличчі, наче при температурі, втомлюваність, шум в голові, і взагалі стан розбитості. Не економлю, п'ю по 3 рази на день після їжі, почуваюся нормальною людиною. Залишковий кашель і нежить ще є, але їм просто потрібен час. Наступного разу почну пити при перших симптомах грві. Окрема подяка виробнику за нові кришечки, вони значно зручніші!
Чи є відгук корисним
Д
Дарья
очень хороший препарат ,помогает при интоксикация организма
Чи є відгук корисним
Анонимный отзыв
Я в шоке, думал таких лекарств не существует, я больше года чувствовал себя как полу труп, тут на четвертый день приема достал с балкона штангу и начал заниматься спортом) Отличное лекарство дай бог здоровья тем кто его создал.
Чи є відгук корисним

Гепаргін розчин у флаконах по 10 мл, 10 шт. - Інструкція для застосування

Склад

кожен флакон 10 мл містить аргініну цитрату нейтрального 1000 мг, бетаїн гідрохлориду 500 мг, бетаїну 500 мг;

допоміжні речовини: бензойна кислота, сахароза, ароматизатор «Виноград», вода очищена, лимонна кислота.

Лікарська форма

Гепаргін® є джерелом амінокислот аргініну і бетаїну, які проявляють протіастенічное, загальнозміцнюючий, гепатопротекторну та детоксикуючу дію на організм.

Аргінін - напівнезамінна амінокислота, яка бере участь в біосинтезі білка і в метаболізмі сечовини. Порушення білкового обміну, виникає при впливі несприятливих факторів (отруєння, вірусні інфекції, хронічні хвороби та ін.) Призводить до загальної інтоксикації організму. Такими токсинами є різні азотисті сполуки і аміак, які утворюються в процесі амінокислотного обміну, циркулюючих в крові і створюють постійне джерело інтоксикації в організмі. Перш за все від цього страждає ЦНС, як найбільш чутлива система організму і розвивається астенічний синдром. Аргінін грає важливу роль в мікроциркуляції в тканинах ЦНС, підсилює метаболізм в нейронах, покращує когнітивні функції (пам'ять, увага, запам'ятовування). Аргінін - є субстратом для синтезу сечовини в печінці. Аргінін сприяє підтримці оптимального азотного балансу в організмі, сприяє виведенню кінцевого азоту, знижує утворення шкідливих для клітин печінки вільних радикалів, ніж посилює детоксикаційну функцію печінки (антитоксичну дію) і має виражену протіастенічну дію. Аргінін є попередником (донором) для синтезу оксиду азоту (NO) - сигнальної молекули, бере участь в регуляції ряду фізіологічних процесів, таких як розширення кровоносних судин, передача нервових імпульсів і імунну відповідь. Аргінін проявляє гепатопротекторну дію, що виявляється в поліпшенні мікроциркуляції в печінці, насиченні її киснем, нормалізації гепатопортальноі гемодинаміки і внутрішньоклітинного обміну в гепатоцитах, стимуляції їх активності, зменшенні гіпоксії і запалення з наступною регенерацією гепатоцитів.

Бетаїн -ліпотропна речовина, яка бере безпосередню участь у біосинтезі фосфоліпідів (фосфатидилхоліну), транспорті тригліцеридів, окисленні і утилізації жирів. Запобігає і зменшує жирову дистрофію печінки. Бетаїн - це осмопротектор для клітини, підтримує водний баланс всередині клітин. При клітинному стресі (астенія, вірусні інфекції, інтоксикації) клітина втрачає воду і зменшується в обсязі, знижується обмін речовин. В організмі включається робота іонних натрієво-калієвих насосів, які підвищують рівень вмісту електроліту (в основному калію) в клітці і вимагають великої кількості енергії. Бетаїн швидко поглинається клітиною, підтримуючи водний баланс, не порушує ферментативну активність клітини, нормалізує рівень калію, зменшує потребу в енергії для підтримки життєдіяльності. Таким чином Бетаин проявляє мембраностабілізуючу, гепатопротекторну та метаболічну дію.

Іони цитрату, що містяться в Гепаргіні®, сприяють процесу травлення при підвищеній кислотності шлункового соку, cпріяють зменшення ацидозу та диспептичних проявів (нудота, відчуття тяжкості в шлунку, метеоризм), які часто спостерігаються при захворюваннях печінки.

Рекомендації щодо застосування

Може бути рекомендований лікарем для корекції раціонів дієтичного харчування:

  • як кардіопротекторну засіб в комплексній терапії ішемічної хвороби серця, гіпертонічної хвороби, при атеросклерозі;
  • як нейропротекторну засіб в комплексній терапії порушень мозкового кровообігу з ознаками гіпоксії (запаморочення, головний біль, шум у вухах);
  • як засіб для прегравідарної підготовки з метою поліпшення репродуктивного здоров'я та дієтичної корекції гомоцистеїнемії у жінок і вагітних;
  • як засіб для корекції ацетонемічного станів у дітей у віці від 3-х років з метою нормалізації функціонального стану травної системи і усунення наслідків інтоксикації;
  • як засіб для підвищення апетиту у дітей і дорослих при порушенні обмінних процесів, викликаних впливом шкідливих зовнішніх факторів (вірусні інфекції, голодування, ірраціональні дієти, стреси і т.д.);
  • як імуностимулюючий засіб при станах, що виникли в результаті дотримання раціону з низьким вмістом поживних речовин, в період підвищених фізичних і психологічних навантажень;
  • як гепатопротекторний засіб з метою підтримки нормальної і сприяння поліпшенню порушеної функції печінки при вірусних гепатитах, гепатозах, стеатоз, НАСГ, цирозі, печінкової енцефалопатії;
  • як протівоастеніческім засіб при станах, пов'язаних з порушенням білкового метаболізму (стреси, астенія, травми, вірусні інфекції, голодування та ін.), особливо в осіб, які перебувають
  • під впливом шкідливого впливу факторів навколишнього середовища;
  • як детоксикаційну засіб з метою сприяння усуненню наслідків дії алкоголю, медикаментів, промислових та інших токсичних, інфекційних, вірусних агентів.

Застереження

Підвищена чутливість до компонентів продукту. Не застосовувати в період вагітності та годування груддю, при жовчнокам'яній і сечокам'яній хворобі в стадії загострення, цукровому діабеті.

Перед застосуванням обов'язкова консультація лікаря.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1-3 флакона на добу після їжі, або за рекомендацією лікаря. Розвести вміст одного флакона в половині склянки води і випити.

Дітям у віці від 3-х років в комплексному лікуванні ацетонемічного синдрому - приймати по 2 флакона на добу (вранці і ввечері). Вміст флакона розвести в половині склянки (100 мл) питної води і приймати по 1 чайній ложці кожні 10-15 хвилин.

Рекомендований термін споживання
3-4 тижні. Надалі термін застосування узгоджується з лікарем.

Не є лікарським засобом

Без ГМО.

Термін придатності

24 місяці з дати виготовлення.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 ° С, в недоступному для дітей місці.

Кінцева дата споживання і номер партії: зазначена на упаковці.

Упаковка

Розчин в скляних флаконах об'ємом 10 мл, 10 штук в картонній коробці.

Виробник

ПАТ «Фармак».

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

04080, г. Киев, ул. Фрунзе, 63.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Гепаргін розчин у флаконах по 10 мл, 10 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Гепаргін розчин у флаконах по 10 мл, 10 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити