0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Підгузки 10 TENA Pants Normal Large

Код товару:Код:  2211009
Виробник: SCA Hygiene
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Підгузки 10 TENA Pants Normal Large

Основні

GTIN
7322540630657
Кількість в упаковці
10
Код Моріон
173955

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Опис Підгузки 10 TENA Pants Normal Large

TENA Pants Normal

Труси-підгузки TENA Pants Normal, завдяки інновації Innovative SmartDesign, допомагають краще доглядати за вашими близькими. Містять суперабсорбуючий матеріал там, де це необхідно. TENA Pants Normal забезпечують краще прилягання до тіла, та надійний захист. Водночас - зручніші у використанні. Легко надягаються та знімаються. Заощаджують час, який ви можете провести разом. TENA Pants Normal, відтепер - на 20% тонші, та такі ж надійні, як і раніше.

·         TENA Pants м'яко повторюють контури тіла

·         Технологія Odour Neutralizer запобігає появі неприємного запаху.

·         Індикатор вологи вказує, коли труси-підгузок варто змінити

Спеціальні боковини захищають від протікань

Труси-підгузки TENA Pants мають спеціальні боковини, що захищають від протікань, не залежно від того, стоїть людина, сидить, чи лежить. Надійний захист при нетриманні сечі.

Швидко поглинають рідину. Забезпечують тривале відчуття сухості.

Технологія FeelDry дозволяє швидко поглинати велику кількість сечі. Утримує рідину всередині навіть під натиском, аби забезпечити сухість та комфорт. А це - важливий крок для пітримки здоров'я шкіри.

Розриваються по бокам для полегшення знімання

Труси-підгузки TENA Pants легко надягаються та знімаються. Просто розірвіть їх по бокам та викиньте. Надійний захист при нетриманні сечі.

Дихаючі та приємні на дотик

TENA Pants розроблені із повністю дихаючого матеріалу. Забезпечують циркуляцію повітря. Допомагають уникнути пролежнів, забезпечують комфорт, та підтримують здоров'я шкіри.

 

Призначені при середньому та важкому рівнях нетримання

 

Розмір L підходить для такого розміру стегон або живота (міряється те, що більше): від 100 до 135 cm

 

Ціна на Підгузки 10 TENA Pants Normal Large актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Підгузки 10 TENA Pants Normal Large з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.