0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Доппельгерц Б'юті Краса і здоров'я волосся капсули, 30 шт.

Код товару:Код:  194.0079
Виробник: Queisser Pharma
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Доппельгерц Б'юті Краса і здоров'я волосся капсули, 30 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4009932529081
Країна виробник
Німеччина
Виробник
Квайссер Фарма ГМБХ и Ко. Кг, Германия
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Так
Термін придатності
3 роки
Спосіб введення
орально
Упаковка
По 10 капсул в блистере, по 3 блистера в упаковке
Кількість в упаковці
30
Форма випуску
Капсули
Рецептурна видача
без рецепта
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Код Моріон
240731

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
з обережністю
Водіям
дозволено
Вагітним
з обережністю
Годуючим матерям
з обережністю

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 7

К
Клиент
Для улучшения состояния своих волос то, что нужно. Витаминный комплекс содержит в себе все необходимые компоненты.
Чи є відгук корисним
А
Александр
Классный комплекс. Рекомендую.
Чи є відгук корисним
К
Клиент
Муж купил эти витамины в Германии ,начала пить так как после родов потеряла много волос и ногти ломки е стали ,результат на лицо !!!Рекомендую.
Чи є відгук корисним

Доппельгерц Б'юті Краса і здоров'я волосся капсули, 30 шт. - Інструкція для застосування

Склад

Метіонін - 5 мг;
Цистеїн - 7,4 мг;
Пантотенова кислота - 6 мг;
Біотин - 75 мкг *;
Вітамін B6 - 1,4 мг;
Цинк - 10 мг;
Нікотинамід (вітамін PP) - 8 мг;
Мідь - 0,5 мг;
Вітамін C - 80 мг *;
Амінобензойна кислота - 30 мг **;
Кремній - 1,27 мг.

Опис

Доппельгерц Б'юті Краса і Здоров'я волосся - це унікальний за складом комплекс, який сприяє зростанню і поліпшенню структури волосся.

Корисні властивості компонентів комплексу:

Олія зародків пшениці. Зародки пшениці містять від 55 до 65% лінолевої кислоти, яка відноситься до жирних кислот класу Омега-6. В організмі лінолева кислота може перетворюватися в гамма-лінолеву кислоту (ГЛК). ГЛК застосовується для зменшення сухості шкіри і підтримки нормального стану жирових мембран, які оточують клітини шкіри.

Сухий екстракт хвоща. У стеблах цієї трави міститься кремній, який сприяє виробленню колагену, що покращує загальний стан волосся і шкіри голови. Крім нього в хвощі містяться і інші поживні речовини - кремнієва кислота, калій, марганець, алкалоїди та флавоноїди. Вони покращують кровообіг, стимулюють ріст волосся, відновлюють структуру волосся, роблячи їх гладкими і шовковистим.

Вітамін С бере участь у метаболізмі амінокислот, впливає на систему колагену, що забезпечує, поряд з іншими факторами, нормальну проникність стінок судин, підтримує нормальну еластичність шкіри. Прискорює відновні процеси в шкірі, покращуючи загальний стан шкіри голови і зростання волосся.

Амінобензойна кислота має антиоксидантну дію, сприяє регенераторним процесам.

Біологічна роль цинку пов'язана з діяльністю залоз внутрішньої секреції. Цинк сприяє регуляції активності сальних залоз, необхідних для регенерації клітин шкіри, білкового синтезу і утворення колагену, покращує захисну здатність імунної системи.

Мідь бере участь у багатьох ферментативних реакціях, входить до складу ферментів, відповідальних за переплетення волокон колагену і еластину. Мідь сприяє росту і розвитку організму, впливає на гормони гіпофіза і стимулює розвиток і функцію статевих залоз.

Біотин - вітамін групи В, який бере участь в синтезі та утилізації жирів і амінокислот. Необхідний для формування здорових нігтів і волосся, знижує їх ламкість. Захищає шкіру від шкідливих впливів навколишнього середовища. Зміцнення волосся і поліпшення їх зростання пов'язують зі здатністю біотину покращувати метаболізм жирних кислот в шкірі голови.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1 капсулі в день під час їжі. Тривалість прийому 1 місяць. Після перерви в 1 місяць можливий повторний прийом.

Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Доппельгерц Б'юті Краса і здоров'я волосся капсули, 30 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Доппельгерц Б'юті Краса і здоров'я волосся капсули, 30 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити