0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

OvaTel (Ователь) пристрій для визначення овуляції, 1 шт.

Код товару:Код:  1736001
Виробник: Abbott
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату OvaTel (Ователь) пристрій для визначення овуляції, 1 шт.

Основні

GTIN
8002660018816
Країна виробник
США
Виробник
FERTILITY Tech, Inc
Імпортний
Так
Кількість в упаковці
1
Код Моріон
336868

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

OvaTel (Ователь) пристрій для визначення овуляції, 1 шт. - Інструкція для застосування

Опис

Багаторазове пристрій для визначення овуляції OvaTel представлено досить компактною за розміром пластиковою коробкою, на нижній частині якого розташована лінза або міні - мікроскоп, з аплікатором.

Спосіб застосування

Перед застосуванням необхідно зняти захисний чохол з міні - мікроскопа, чистим пальцем витягти невелика кількість слини, бажано з-під мови, нанести слину на носик аплікатора і за допомогою останнього помістити її в центр лінзи.

Для правильного тесту на овуляцію за допомогою пристрою OvaTel, згідно з описом, необхідна крапля слини діаметром 1 мм.

Далі, необхідно дочекатися повного висихання слини на поверхні лінзи, але нагрівати прилад не можна.

Потім лінзу направляють на джерело світла, під час овуляції ви побачите, так званий «феномен листа папороті», при відсутності - при перегляді лінзи будуть або невеликі крапельки, або палички.

В інструкції, що знаходиться в упаковці пристрою OvaTel детально викладені варіанти картинок, які ви можете побачити в різні фази менструального циклу.

Пристрій для визначення овуляції багаторазове і компактне, його можна використовувати в будь-якому зручному місці.

Очищати лінзу дуже просто, для цього необхідно протерти її ділянкою чистої тканини.

Інтерпретація результатів:

Період неплідності (немає овуляції) - малюнок у вигляді точок свідчить про те, що ви в нефертільного періоді і зачаття малоймовірно.

Фертильний період (тобто овуляція) - будь-який малюнок у вигляді листа папороті/кристалів незалежно від кількості, свідчить про те, що ви в фертильному періоді.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на OvaTel (Ователь) пристрій для визначення овуляції, 1 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити OvaTel (Ователь) пристрій для визначення овуляції, 1 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити