0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Серветки дитячі Памперс (Pampers) Baby Fresh Clean №64

Код товару:Код:  2641001
Виробник: Procter & Gamble
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Серветки дитячі Памперс (Pampers) Baby Fresh Clean №64

Основні

GTIN
4015400439110
Код Моріон
365585
Кількість в упаковці
64

Відгуки покупців 1

О
Ольга
Нам очень подошли именно эти салфетки так как они без ароматизаторов и цена у них очень доступная.
Чи є відгук корисним

Опис Серветки дитячі Памперс (Pampers) Baby Fresh Clean №64

Салфетки Pampers Baby Fresh Clean детские №64 – это идеальное гигиеническое средство для ухода за вашим малышом, которое предназначено для деликатной очистки чувствительной детской кожи. Гипоаллергенность средства подтверждена клиническими исследованиями, оно рекомендуется для использования с первых дней рождения ребенка.

Это средство препятствует пересыханию кожных покровов, пригодно даже для гигиены самой деликатной кожи глаз, так как не имеет никаких противопоказаний. Большая упаковка, содержащая 64 салфетки, оснащена надежным фиксирующимся клапаном, который препятствует выветриванию влаги из ткани.

В описании салфеток Pampers Baby информируется, что они изготовлены из натурального материала нетканой структуры, которая исключает остатки нежелательных ворсинок на коже. Ткань пропитана специальным водным лосьоном, без примеси ароматизаторов. 

***************

Серветки Pampers Baby Fresh Clean дитячі №64 - це ідеальне гігієнічний засіб для догляду за вашим малюком, яке призначене для делікатного очищення чутливої ​​дитячої шкіри. Гіпоалергенність кошти підтверджена клінічними дослідженнями, воно рекомендується для використання з перших днів народження дитини.

Це засіб перешкоджає пересихання шкірних покривів, придатне навіть для гігієни самої делікатної шкіри очей, так як не має ніяких протипоказань. Велика упаковка, що містить 64 серветки, оснащена надійним фіксується клапаном, який перешкоджає вивітрювання вологи з тканини.

В описі серветок Pampers Baby інформується, що вони виготовлені з натурального матеріалу нетканій структури, яка виключає залишки небажаних ворсинок на шкірі. Тканина просякнута спеціальним водним лосьйоном, без домішки ароматизаторів.


Цена Салфетки детские Памперс (Pampers) Baby Fresh Clean №64 актуальна при заказе на сайте. Купить Салфетки детские Памперс (Pampers) Baby Fresh Clean №64 в городах Украины: Киев, Харьков, Днепр, Одесса, Ровно, Белая Церковь, Винница, Запорожье, Ивано-Франковск, Краматорск, Кременчуг, Кривой Рог, Кропивницкий, Львов, Луцк, Мариуполь, Николаев, Полтава, Сумы, Тернополь, Херсон, Житомир, Хмельницкий, Черкассы, Черновцы, Чернигов.

Ціна на Серветки дитячі Памперс (Pampers) Baby Fresh Clean №64 актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Серветки дитячі Памперс (Pampers) Baby Fresh Clean №64 з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити