0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Бальзам Зірочка 3.5 г

Код товару:Код:  1912041
Виробник: Красота и Здоровье
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Бальзам Зірочка 3.5 г

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4820142430437
Країна виробник
Україна
Виробник
Красота и Здоровье, Украина
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Ні
Кількість в упаковці
1
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Спосіб введення
нашкірно
Рецептурна видача
без рецепта
Код Моріон
316953
Упаковка
По 3.5 г бальзама в баночке
Форма випуску
Бальзам

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
дозволено
Водіям
дозволено
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
заборонено
Дітям
з 3 років

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 8

С
Сергей
эффективно при простудных заболеваниях, можно применять при насморке,для растерзания тела
Чи є відгук корисним
О
Ольга
Если настоящая, вьетнамская - то реально помогает. От отечественных аналогов эффект, в лучшем случае, как от крема, в худшем бывали химические ожоги.
Чи є відгук корисним
С
Сергей
старое , проверенное средство от головной боли,насморка и других заболеваний, эффективность доказана годами
Чи є відгук корисним

Бальзам Зірочка 3.5 г - Інструкція для застосування

Склад

Камфора, ефірна олія м'яти перцевої, метилсаліцилат/скипидар, ментол, ефірне масло кориці, ефірна олія евкаліпта.

Опис

Бальзам косметичний «Зірочка» складено на основі унікальної цілющої рецептури з насиченою композицією ефірних масел лікарських рослин. Бальзам має антисептичну, антибактеріальну, зігріваючу і протизапальну дію. Бальзам косметичний «Зірочка» корисний в комплексі заходів для профілактики і при лікуванні грипу і простудних захворювань (нежить, кашель і т.д.), наприклад, у вигляді розтирань або аромаінгаляцій. Зігріваючі та протизапальні властивості бальзаму косметичного «Зірочка» актуальні при запаленнях опорно-рухового апарату (суглобів і хребта), міалгіях (м'язових болях), ушкодженнях зв'язок, травмах і ударах. Бальзам косметичний «Зірочка» зменшує втому і набряклість ніг. У цих випадках бальзам «Зірочка» можна застосовувати зовнішньо у вигляді розтирань. При нанесенні на шкіру в області скронь бальзам косметичний "Зірочка" сприяє усуненню головного болю і мігрені, стомлюваності та депресії. Бальзам косметичний «Зірочка» може використовуватися перед поїздками або перельотами в комплексі заходів для попередження заколисування. Бальзам косметичний «Зірочка» усуває свербіння і набряклість при укусах комах (бджіл, комарів, мошок). Бальзам косметичний «Зірочка» не містить масло гвоздики, що зменшує ймовірність розвитку алергічних реакцій.

Протипоказання

Бальзам косметичний "Зірочка" не рекомендований до застосування дітям до 3-х років, вагітним жінкам, людям з індивідуальною непереносимістю компонентів.

Спосіб застосування та дози

Бальзам косметичний «Зірочка» від нежитю та застуди. У комплексі заходів профілактики і лікування простудних захворювань рекомендується нанести легкими масажними рухами бальзам косметичний "Зірочка" на крила носа і перенісся. При надсадному кашлю нанесіть бальзам косметичний "Зірочка" на шкіру в області грудей, шиї і верхньої частини спини, після чого одягніть теплу білизну. Бальзам можна наносити і перед сном.

Бальзам косметичний «Зірочка» для інгаляцій. При нежиті і надсадного кашлю бальзам косметичний "Зірочка" можна використовувати у вигляді інгаляцій. Для цього до 1 літру гарячої води в інгалятор додайте 1,0 г бальзаму косметичного «Зірочка» (обсяг, рівний масі на кінчику ножа). Якщо Ви використовуєте для інгаляцій непристосований спеціально для цього медичний прилад, то максимально дотримуйтесь правил техніки безпеки, щоб не обпектися гарячою парою. Інгаляцію проводите протягом 10 хвилин. Для посилення ефекту бальзам косметичний "Зірочка" рекомендується паралельно використовувати в аромалампах.

Бальзам косметичний «Зірочка» при болях в суглобах, м'язах, ударах і розтягненнях. Нанесіть бальзам косметичний "Зірочка" на місця, де виникли больові відчуття, і ретельно втирайте його. Після цього, для кращого і більш глибокого зігрівання ураженої ділянки, обмотайте його теплою тканиною. Полегшує біль, ефект можна очікувати через 2-3 години.

Бальзам косметичний «Зірочка» від укусів комах. При укусах комах, для зменшення набряку та свербежу, бальзамом косметичним «Зірочка» можна змастити місце укусу. Зверніть увагу, що якщо на шкірі є рани, то на пошкоджені ділянки бальзам наносити не рекомендується.

Бальзам косметичний «Зірочка» від депресії і втоми. Композиція ефірних масел, що входять до складу бальзаму косметичного «Зірочка», надає заспокійливу дію на нервову систему. При поганому настрої, депресії або втоми, використовуйте бальзам косметичний "Зірочка" в аромалампах, або легкими круговими рухами втирайте його невелику кількість в область скронь.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Бальзам Зірочка 3.5 г актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Бальзам Зірочка 3.5 г з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити