0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Масло обліпихи, 50 мл - Фітолік

Код товару:Код:  427.0014
Виробник: Фитолик
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Масло обліпихи, 50 мл - Фітолік

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4820029860012
Кількість в упаковці
1
Об'єм
50 мл
Рецептурна видача
без рецепта
Форма випуску
Олія
Код Моріон
344068

Відгуки покупців 2

С
Светлана
Натуральное средство и не дорогое. Пользовалась при ожоге кожи 2 степени ( с пузырями). Ожог быстро зажил.
Чи є відгук корисним
В
Валентина
Лет 10 при заболевании делаю ингаляции с этим маслом. Если простуда на начальной стадии,то дня 3 с ингаляциями с использованием этого масла,и о люьой болезни можете забыть. Натуральное средство,не вредит телу, делает профилактику от многих болезней, имеет символическую стоимость.
Чи є відгук корисним

Масло обліпихи, 50 мл - Фітолік - Інструкція для застосування

Опис

Масло обліпихи застосовують зовнішньо при лікуванні опіків, пролежнів, променевих уражень шкіри і слизових оболонок, гінекологічних захворювань (кольпітів, ендоцервіцитів, ерозій шийки матки), проктологічних патологій (ерозивновиразкових, атрофічних і інших патологій прямої кишки, тріщини ануса, геморою).


Внутрішньо приймають у складі комплексного лікування патології стравоходу, виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки. У формі інгаляцій застосовують при лікуванні хронічних запальних захворювань верхніх дихальних шляхів (носоглотки, голосових зв'язок, трахеї, бронхів).


Місцево препарат застосовують для лікування хронічної та у відновлювальний період після гострої патології мигдаликів (тонзиліт, ангіна), гайморових порожнин (гайморитів), рогових оболонок очей (кератитів), сполучних оболонок очей (кон'юнктивіти), при запаленні країв повік (блефарити), при виразках рогівки ока.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Масло обліпихи, 50 мл - Фітолік актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Масло обліпихи, 50 мл - Фітолік з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити
Масло расторопши 200 мл
53,2грн
Є в наявності