0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Пластир гідрогелевий зігріваючий "Кlіфтон Hot Sticker", 3 шт.

Код товару:Код:  413.0531
Виробник: Фармак
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Пластир гідрогелевий зігріваючий "Кlіфтон Hot Sticker", 3 шт.

Основні

Діюча речовина
GTIN
4823002229318
Країна виробник
Україна
Оригінальний препарат
Ні
Імпортний
Ні
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Спосіб введення
нашкірно
Термін придатності
3 роки
Код Моріон
412782
Кількість в упаковці
3

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
дозволено
Водіям
дозволено
Вагітним
з обережністю
Годуючим матерям
з обережністю

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Пластир гідрогелевий зігріваючий "Кlіфтон Hot Sticker", 3 шт. - Інструкція для застосування

Склад

Містить L-Ментол, вінілбутиловий ефір.

Властивості

Зігріваюча терапія здавна рекомендована для полегшення болю у спині, м'язах та суглобах. Унікальна формула зігріваючого гідрогелевого пластиру "Кlіфтон Hot Sticker" сприяє швидкому полегшенню болі у спині, шиї та попереку.

Використання зігріваючого гідрогелевого пластиру "Кlіфтон Hot Sticker" стимулює кровообіг  та забезпечує швидке полегшення болю у спині, м'язах та суглобах. Цей пластир сприяє підтриманню нормального рівня зволоженості шкіри завдяки своїй гідрогелевій основі. Зігріваючий пластир "Кlіфтон Hot Sticker" має високу спорідненість до шкіри завдяки слабокислому рН, завдяки чому не викликає подразнення. Пластир добре тримається на шкірі і зручний у використанні.

Показання

Для швидкого полегшення болю у спині, м'язах та суглобах.

Застереження

Тільки для зовнішнього застосування. НЕ наклеювати пластир на ділянку навколо очей, рота (губ), носа, слизових оболонок, поранень або пошкоджень шкіри. Не використовуйте пластир якщо ви мали негативні наслідки при контакті з будь-яким видом пластирів. Припиніть використання пластиру відразу ж, якщо з'являться наступні побічні ефекти, а саме: висип, свербіж, почервоніння тощо. Зверніться до лікаря у разі виникнення небажаних ефектів або алергічних реакцій. Вагітним, годуючим і особам, які мали алергічні реакції (таких як висип, почервоніння і т.п.) на медикаменти, вироби медичного призначення або косметичні вироби потрібно проконсультуватися з лікарем перед використанням пластиру. Особам, хворим на діабет і людям з порушеннями периферичного кровообігу також слід проконсультуватися з лікарем перед використанням пластиру. Дітям можна використовувати пластир тільки під наглядом дорослих. Пластир може не клеїтися до шкіри, якщо місце наклеювання вологі або змащений жировою речовиною, також пластир буде контактувати зі шкірою і проявляти свою дію через волосся або одяг. Компанія-виробник не несе відповідальності у разі виникнення небажаних реакцій або наслідків використання у випадку, якщо виріб було використано не за призначенням та інструкцією.

Перед тим, як приймати душ чи ванну, зніміть пластир та промийте місце наклеювання за допомогою мила, щоб запобігти відчюттю печіння, що може виникнути під час контакту із гарячою водою. Будь ласка, використовуйте теплу воду замість гарячої під час прийняття душу чи ванни поки продовжуєте терапію із використанням пластирів.

Спосіб застосування

  1. Поверхня для наклеювання пластирю повинна бути чистою та сухою.
  2. Відкрийте фольговану упаковку та дістаньте зігріваючий гідрогелевий пластир "Кlіфтон Hot Sticker".
  3. Зніміть захисну плівку та приклейте пластир до ураженої ділянки 1 чи 2 рази на добу (частота використання може бути збільшена виходячи із потреби пацієнта у знеболюючому ефекті).
  4. Запечатувати застібку "zip-lock" треба добре для зберігання залишку пластирів у фольгованій упаковці, щоб запобігти їх висиханню.

Використовувати пластир можно тільки один раз.

Термін придатності

3 роки.

Умови зберігання

Виріб зберігають в сухому місці у щільно закритому пакеті при кімнатній температурі.

Упаковка

3 пластирі у картонній коробці.

Виробник

ПАТ "Фармак".

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

Україна, 04080, м. Київ, вул. Фрунзе, 74.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Пластир гідрогелевий зігріваючий "Кlіфтон Hot Sticker", 3 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Пластир гідрогелевий зігріваючий "Кlіфтон Hot Sticker", 3 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити