0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Кальцій з вітаміном D3 таблетки по 0,5 г, 100 шт.

Код товару:Код:  709089
Виробник: Farmakom
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Кальцій з вітаміном D3 таблетки по 0,5 г, 100 шт.

Основні

Торгівельна назва
Кальцій з вітаміном D3
GTIN
4820025741377
Країна виробник
Україна
Виробник
ООО ПТФ "Фармаком"
Оригінальний препарат
Ні
Імпортний
Ні
Код Моріон
94833
Форма випуску
Таблетки
Спосіб введення
орально
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Дозування
0,5 г
Кількість в упаковці
100
Термін придатності
3 роки
Упаковка
По 100 таблетов в упаковке.

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
заборонено
Водіям
дозволено
Вагітним
дозволено
Годуючим матерям
дозволено
Дітям
з 4 років

Відгуки покупців 1

К
Каришин Александр
Очень хорошие таблетки по нормальной цене, на хуже никомеда
Чи є відгук корисним

Кальцій з вітаміном D3 таблетки по 0,5 г, 100 шт. - Інструкція для застосування

Склад

Лактоза – 259,45 мг, цукор – 100,0 мг, крохмаль картопляний – 50,0 мг, кальцію карбонат – 50,0 мг, вітамін С – 25,0 мг, кальцію стеарат – 15,0 мг, вітамін В6 – 0,5 мг, вітамін D3 – 0,0028 мг.

Опис діючих речовин

Кальцій – один з найважливіших мікроелементів, необхідних для функціонування людського організму, який надходить ззовні. Іони кальцію беруть участь у процесах згортання крові, регуляції проникності клітинних мембран, провідності нервових імпульсів, регуляції найрізноманітніших біохімічних процесів – секреції гормонів, м’язових скороченнях та ін.

Кальцій є життєво необхідним елементом для підтримки здорових зубів і кісток. Потреба в кальції залежить від віку. Для дорослих необхідна денна норма становить від 800 до 1000 міліграмів (мг), а для дітей - від 600 до 900 мг через інтенсивне зростання скелета. Майже 90% всього кальцію в організмі міститься в кістках і зубах. Для поповнення добової норми кальцію людина повинна щодня вживати в їжу продукти харчування, що містять кальцій. Основними джерелами кальцію для людського організму є молочні продукти (молоко, сири), риба, соєві продукти, боби, арахіс, волоські горіхи, насіння соняшнику, зелені овочі (броколі, селера, петрушка, капуста), часник, редька. З іншого боку, слід нагадати, що велика кількість жиру, фітинова кислота (міститься в зернах) заважають засвоєнню кальцію. Нестача кальцію в організмі вагітної жінки може призвести до «вимивання» кальцію з кісток і зубів майбутньої матері, що може бути причиною проблем із зубами і раннього розвитку остеопорозу в подальшому.

Для нормального засвоєння і виведення кальцію в організмі необхідна наявність достатньої кількості вітаміну D3, який покращує всмоктування кальцію в кишечнику і його зв’язування в кістковій тканині. При відсутності необхідної кількості вітаміну D3 кальцій в організмі засвоюється лише на 8-10%. Ознаками дефіциту кальцію є часті переломи, м’язові судоми (особливо в нічний час), болі в суглобах і спині, алергічні реакції, ламкі нігті, поганий стан зубів і нігтів.

Показання

Рекомендації до застосування «Кальцій з вітаміном Д3»: профілактика карієсу; профілактика остеопорозу;
травми, переломи кісток; поганий стан нігтів, волосся; шкірні алергічні прояви; період росту у дітей, профілактика рахіту; м’язові судоми.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Спосіб застосування та дози

Дорослим і дітям з 12 років - по 1-2 таблетки 3 рази на день, дітям з 4 до 12 років - по 1 таблетці 2 рази на день після їжі. Курс прийому - 1 місяць. Через 3 місяці повторити курс.

Термін придатності

3 роки.

Упаковка

По 100 таблеток в упаковці.

Виробник

ТОВ ВТФ "Фармаком", Україна.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Кальцій з вітаміном D3 таблетки по 0,5 г, 100 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Кальцій з вітаміном D3 таблетки по 0,5 г, 100 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити