0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Ензістал П таблетки, 20 шт.

Код товару:Код:  1016.0039
Виробник: Dr. Reddy`s
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Ензістал П таблетки, 20 шт.

Основні

Діюча речовина
Торгівельна назва
GTIN
8903855065113
Виробник
Торрент Фармасьютикалс Лтд, Индия
Упаковка
По 10 таблеток у блістері, по 2 блістери в картонній упаковці.
Склад
діюча речовина: 1 таблетка містить панкреатину порошку 89,36 мг, еквівалентно активності амілази 4200 ОД. Євр.Фарм., активності ліпази 3500 ОД. Євр.Фарм., активності протеази 250 ОД. Євр.Фарм.; допоміжні речовини: лактози моногідрат, целюлоза мікрокристалічна, магнію стеарат, кремнію діоксид колоїдний безводний, натрію крохмальгліколят (тип А), гіпромелоза, поліетиленгліколь 6000, титану діоксид (Е 171), целюлози ацетилфталат, діетилфталат, кармоїзин (Е 122), віск білий.
Показання
Диспепсія; одночасне вживання тяжко перетравлюваної рослинної, жирної та незвичної їжі; метеоризм, пов’язаний із вищевказаними розладами; прискорення проходження їжі в кишечнику функціонального характеру.
Протипокази
Підвищена чутливість до панкреатичних ферментів тваринного походження або до одного з компонентів лікарського засобу. Гострий панкреатит або загострення хронічного панкреатиту, однак епізодичне призначення можливе у фазі затухання при розширенні дієти, якщо є ознаки залишкового або наявного розладу функції підшлункової залози. Обтураційна непрохідність кишечнику.
Кількість в упаковці
20
Код АТС/ATX
A09A A02
Міжнародна назва
Multienzymes (lipase, protease etc.)
Код Моріон
188105
Фармакологічна група
Поліферментні препарати.
Форма випуску
Таблетки

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Ензістал П таблетки, 20 шт. - Інструкція для застосування

Склад

діюча речовина: 

1 таблетка містить панкреатину порошку 89,36 мг, еквівалентно активності амілази 4200 ОД. Євр.Фарм., активності  ліпази 3500 ОД. Євр.Фарм., активності протеази 250 ОД. Євр.Фарм.;

допоміжні речовини: лактози моногідрат, целюлоза мікрокристалічна, магнію стеарат, кремнію діоксид колоїдний безводний, натрію крохмальгліколят (тип А), гіпромелоза, поліетиленгліколь 6000, титану діоксид (Е 171), целюлози ацетилфталат, діетилфталат, кармоїзин (Е 122), віск білий.

Лікарська форма

Таблетки, вкриті оболонкою, кишковорозчинні.

Основні фізико-хімічні властивості: круглі двоопуклі таблетки рожевого кольору, вкриті оболонкою.

Фармакотерапевтична група

Поліферментні препарати. Код АТХ А09А А02.

Фармакодинаміка

Панкреатин містить екскреторні ферменти підшлункової залози – ліпазу, амілазу, трипсин та хімотрипсин, що беруть участь у перетравлюванні жирів, вуглеводів та білків. Панкреатин не всмоктується в травному тракті, а виводиться із калом, а більша його частина розщеплюється та денатурується у травному тракті під дією травних соків та бактерій. Вирішальним фактором його ефективності є ферментна активність ліпази, а також дія трипсину, в той час як амілолітична активність має значення лише при терапії муковісцидозу, оскільки навіть при хронічному панкреатиті розщеплювання харчових полісахаридів відбувається без порушень.

Показання

Одночасне вживання тяжко перетравлюваної рослинної, жирної та незвичної їжі; метеоризм, пов’язаний із вищевказаними розладами.

Протипоказання

Алергія на порошок із підшлункових залоз свиней (алергія на свинину), кармоїзин (Е 122) або на один із компонентів лікарського засобу. Гострий панкреатит або загострення хронічного панкреатиту. Обтураційна непрохідність кишечнику.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій

Застосування лікарських засобів, що містять порошок із підшлункових залоз, може призвести до зменшення всмоктування фолієвої кислоти, через що може потребуватися її додатковий прийом.

Дія пероральних антидіабетичних засобів, таких як акарбоза та міглітол, може знижуватися при супутньому застосуванні препарату Ензистал П.

Особливості застосування

Препарат містить активні ферменти, які при вивільненні у ротовій порожнині, наприклад при пережовуванні таблетки, можуть пошкодити слизову оболонку ротової порожнини з утворенням виразок, тому таблетки треба ковтати цілими.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами

Застережень немає.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Застосування препарату в період вагітності та годування груддю можливе, якщо, на думку лікаря, очікуваний позитивний ефект для матері перевищує потенційний ризик для плода/дитини.

Спосіб застосування та дози

Дорослі та діти віком від 3 років зазвичай приймають по 1-2 таблетки під час їди, не розжовуючи їх та запиваючи достатньою кількістю рідини, наприклад склянкою води.

Залежно від виду їжі, що вживається, або від ступеня тяжкості розладу травлення під час вживання їжі з метою ферментно-замісної терапії приймають додатково 2-4 таблетки.

Доза препарату може бути змінена і встановлюється лікарем індивідуально.

Тривалість застосування лікарського засобу встановлює лікар в індивідуальному порядку.

Діти

Препарат застосовують дітям віком від 3 років.

Передозування

Під час прийому надзвичайно високих доз інших препаратів панкреатину спостерігалися гіперурикемія і гіперурикозурія. Лікування симптоматичне.

Побічні реакції

З боку імунної системи: алергічні реакції негайного типу (шкірні висипання, чхання, сльозотеча, бронхоспазм); кропив’янка, гіперемія шкіри, свербіж, відчуття жару, тахікардія, слабкість, ангіоневротичний набряк.

З боку травного тракту: діарея, дискомфорт у животі, біль у животі, нудота, блювання, запор, здуття живота, розвиток непрохідності кишечнику.

Інші: препарат містить кармоїзин (Е 122), який може викликати алергічні реакції.

Термін придатності

3 роки.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °С в оригінальній упаковці.

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 10 таблеток у блістері, по 2 блістери в картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

Торрент Фармасьютікалс Лтд.

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

Бадді Плант, Вілл. Бхад та Макхну Маджра, Бадді – 173205, Техсіл  Діст. Солан (Х.П.), Індія.

Джерело інструкції

Інструкцію лікарського засобу взято з офіційного джерела — Державного реєстру лікарських засобів України.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Ензістал П таблетки, 20 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Ензістал П таблетки, 20 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити