0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Гінкго Білоба Ананта капсули по 120 мг, 30 шт.

Код товару:Код:  280.0012
Виробник: Ananta
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Гінкго Білоба Ананта капсули по 120 мг, 30 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
8906032284543
Країна виробник
Індія
Виробник
Ананта Медикеар Лимитед
Оригінальний препарат
Ні
Імпортний
Так
Термін придатності
3 роки
Кількість в упаковці
30
Рецептурна видача
без рецепта
Форма випуску
Капсули
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Спосіб введення
орально
Дозування
120 мг
Код Моріон
444197

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
з обережністю
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
заборонено
Дітям
з 12 років

Відгуки покупців 1

Анонимный отзыв
Отлично работающая пищевая добавка,советую всем в преклонном возрасте.
Чи є відгук корисним

Гінкго Білоба Ананта капсули по 120 мг, 30 шт. - Інструкція для застосування

Склад

1 капсула містить: екстракт гінкго білоба (Ginkgo biloba) – 120 mg (мг).

допоміжні речовини: наповнювач мікрокристалічна целюлоза, ущільнювач дикльцію фосфат, стабілізатор крохмаль кукурудзяний, антиспікаючий агент тальк, консервант бензоат натрію.

желатинова капсула: желюючий агент желатин, вода очищена, барвник титану діоксид, консервант парабен, барвник еритрозин, барвник жовтий «сонячний захід» FCF, емульгатор лаурилсульфат натрію.

Опис

Гінкго Білоба покращує мозковий кровообіг та транспорт кисню до головного мозку, підвищує його електричну активність та покращує енергетичний метаболізм в ішемізованих клітинах. Активні компоненти сприяють синтезу молекул АТФ. Гінкго Білоба знижує ризик розвитку судинної деменції у пацієнтів похилого віку, а також допомагає при втраті слуху, зменшує шум у вухах та запаморочення, застосовується при синдромі порушення вестибулярного апарату. Зменшує проникність капілярів, регулює мікроциркуляцію в периферичних судинах, покращує реологічні властивості крові та зменшує її в’язкість, підтримує постійний судинний тонус, покращує венозний відтік  і сприяє виведенню токсичних продуктів метаболізму, які накопичуються в ішемізованих тканинах.
Гінкго Білоба має виражену антигіпоксичну та антиоксидантну дію (нейтралізує вільні радикали, зменшує пероксидацію ліпідів клітинних мембран, запобігаючи пошкодженню клітин). Застосовується з метою корекції зору при діабетичній ангіопатії сітківки, покращує зір, зменшує набряк сітківки.
Гінкго Білоба застосовується у молодих людей для стимуляції пам’яті, допомагає концентрувати увагу, активізувати процес мислення, що необхідно людям, зайнятим розумовою працею, при хронічній втомі та перенапруженні.
У осіб похилого віку препарати Гінкго Білоба покращують когнітивні функції, увагу, психоемоційний статус, знижують почуття тривоги, покращують загальне самопочуття, самооцінку та якість життя.
Гінкго Білоба застосовується при хронічних облітеруючих артеріопатіях (атеросклерозі судин кінцівок, хворобі Рейно та ін.), а також при функціональних проявах хронічної венозно-лімфатичної недостатності нижніх кінцівок, варикозної хвороби, посттромбофлебітичного синдрому.

Показання

Може бути рекомендовано як джерело біологічно активних речовин рослинного походження. Сприяє покращенню пам’яті, процесу мислення, концентрації уваги. У людей похилого віку сприяє покращенню когнітивних функцій, уваги, психоемоційного статусу, сприяє зниженню почуття тривоги, покращенню загального самопочуття, самооцінки та якості життя. Покращує кровообіг у нижніх кінцівках.

Протипоказання

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів, діти до 12 років, вагітність та період годування груддю.

Спосіб застосування та дози

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Рекомендовано застосовувати по 1 капсулі 1-2 рази на добу. Вживати під час їжі, запити водою.

Термін вживання: ефект спостерігається звичайно через 1 місяць прийому. Для досягнення стійкого ефекту слід застосовувати принаймні 3 місяці, особливо пацієнтам літнього віку. Прийом можна повторити через 2-3 місяці.

Попередження

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Термін придатності

3 роки.

Умови зберігання

Зберігати у сухому, захищеному від світла місці за температури не вище ніж 25 °С.

Упаковка

По 10 капсул у блістері, по 3 блістери в упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

Ананта Медікеар Лімітед.

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

621, Рінг Роад Малл, Сектор-3, Рохіні, Нью Делі - 110085, Індія.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Гінкго Білоба Ананта капсули по 120 мг, 30 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Гінкго Білоба Ананта капсули по 120 мг, 30 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити