0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Вугілля активоване з ромашкою та календулою таблетки по 0,25 г, 10 шт.

Код товару:Код:  709084
Виробник: Farmakom
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Вугілля активоване з ромашкою та календулою таблетки по 0,25 г, 10 шт.

Основні

GTIN
4820025741438
Країна виробник
Україна
Виробник
ООО ВТФ "Фармаком", Украина
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Ні
Код Моріон
74102
Форма випуску
Таблетки
Термін придатності
3 роки
Рецептурна видача
без рецепта
Код АТС/ATX
A07B A01
Кількість в упаковці
1
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Об'єм
10
Спосіб введення
орально
Дозування
0.25 г

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
дозволено
Водіям
дозволено
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
дозволено
Дітям
заборонено

Відгуки покупців 15

В
Виктория
Самая низкая цена на этот препарат на этом сайте. У меня всегда в домашней аптечке есть эти таблетки - первая помощь при отравлении едой и алкоголем. Ещё хорошо выпить уголь активированный перед употреблением алкоголя из расчёта 1 таб/10 кг веса. Утром организм будет благодарен за такую предусмотрительность...
Чи є відгук корисним
Анонимный отзыв
Быстрая доставка. Отзывчивые консультанты.
Чи є відгук корисним
Л
Людмила
Всегда их беру,мне нравится
Чи є відгук корисним

Вугілля активоване з ромашкою та календулою таблетки по 0,25 г, 10 шт. - Інструкція для застосування

Склад

Вугілля активоване, подрібнені квітки ромашки та календули, допоміжні компоненти.

Опис

Активоване вугілля є сорбентом. Володіє великою поверхневою активністю і високою сорбційною здатністю. Зменшує всмоктування з шлунково-кишкового тракту токсичних речовин, солей важких металів, алкалоїдів і глікозидів, лікарських речовин, сприяючи їх виведенню з організму.

Адсорбує на своїй поверхні гази. Показання до застосування: диспепсія, інтоксикація при дизентерії, сальмонельозу, харчової токсикоінфекції, метеоризм, гіперсекреція соляної кислоти в шлунку, алергічні захворювання, отруєння хімічними сполуками, лікарськими препаратами (в т. Ч. Алкалоїдами, солями важких металів); для зменшення газоутворення при підготовці до рентгенологічного та ендоскопічного досліджень.

Ромашка є протизапальну, потогінну, заспокійливу, зупиняють кров і знеболюючим засобом. Знімає спазм, прискорює регенерацію епітелію, зупиняє процеси гниття і бродіння в кишечнику, стимулює травлення, має дезінфікуючі властивості. Завдяки вмісту хамазулена відноситься до антиалергічним препаратів. Глікозиди ромашки розслаблюють гладку мускулатуру, мають атропіноподобное дію.

Календула має протизапальні, ранозагоювальні та антимікробні властивості. Виявляє противірусну активність, прискорює регенерацію, захищає від появи грубого колоїду на місці пошкодження, стимулює секреторну діяльність печінки і жовчної системи. Призначають в складі комплексного лікування ерозивних гастритів, ентероколітів, колітів, виразкової хвороби.

Показання

Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування з метою виведення токсичних речовин з організму, поліпшення секреторної функції кишечника, зменшення процесів бродіння і газоутворення.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, діти.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1-2 таблетки / капсули 2-3 рази на день за 1-1,5 год до або через 2 години після прийому їжі, запивати водою. Курс прийому - 14 днів. При необхідності курс можна повторити.

Термін придатності

36 місяців.

Виробник

ТОВ ВТФ "Фармаком", Україна.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Вугілля активоване з ромашкою та календулою таблетки по 0,25 г, 10 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Вугілля активоване з ромашкою та календулою таблетки по 0,25 г, 10 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити