0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Систейн Ультра засіб для зволоження очей у тюбиках-крапельницях по 0,7 мл, 30 шт.

Код товару:Код:  5625001
Виробник: Alcon
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Систейн Ультра засіб для зволоження очей у тюбиках-крапельницях по 0,7 мл, 30 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
3700028501950
Країна виробник
США
Оригінальний препарат
Ні
Імпортний
Так
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
30
Спосіб введення
в очі
Форма випуску
Краплі для очей
Код Моріон
278799

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
з обережністю

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Систейн Ультра засіб для зволоження очей у тюбиках-крапельницях по 0,7 мл, 30 шт. - Інструкція для застосування

Опис

Засіб для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА для одноразового застосування – це стерильний розчин, який містить поліетиленгліколь 400, пропіленгліколь, гідроксипропілгуар, сорбіт, амінометилпропанол, кислоту борну, калію хлорид і натрію хлорид.

Показання

Засіб для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА для одноразового застосування – це засіб для застосування при синдромі «сухого ока» для тимчасового полегшення відчуття печіння та подразнення, викликаних сухістю ока.

Протипоказання

Особам, які мають алергію на будь-який компонент, що входить до складу засобу для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА для одноразового застосування, не слід застосовувати цей засіб.

Особливості застосування

Необхідно дотримуватись вказівок лікаря-офтальмолога і всіх інструкцій щодо правильного застосування засобу. Якщо Ви відчуваєте постійний дискомфорт в очах, надмірне сльозовиділення, зміни зору або почервоніння очей, припиніть застосування засобу для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА для одноразового застосування та проконсультуйтеся з лікарем-офтальмологом, оскільки проблема може стати серйозною.

Тимчасове затуманення зору або інші порушення зору можуть впливати на здатність керувати автотранспортом або іншими механізмами. Якщо затуманення зору виникає після застосування, слід зачекати, поки зір не відновиться, перш ніж керувати автотранспортом або іншими механізмами.

Спосіб застосування та дози

Засіб для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА для одноразового застосування застосовується за необхідності протягом дня. Засіб може застосовуватись при використанні контактних лінз, що супроводжується сухістю ока. Засіб слід закапувати перед тим, як одягати контактні лінзи, та після їх видалення з очей. Скрутіть кінчик однодозового контейнера, закапайте засіб по 1-2 краплі в око і поморгайте. Утилізуйте контейнер після використання.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 30°C. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 0,7 мл у тюбиках-крапельницях; по 30 штук у картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

Alcon Laboratories, Inc., США.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Систейн Ультра засіб для зволоження очей у тюбиках-крапельницях по 0,7 мл, 30 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Систейн Ультра засіб для зволоження очей у тюбиках-крапельницях по 0,7 мл, 30 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити