0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

АлфаВіт Дитячий садок вітаміни, 60 шт.

Код товару:Код:  404.0142
Виробник: Вітаміни
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату АлфаВіт Дитячий садок вітаміни, 60 шт.

Основні

Діюча речовина
Торгівельна назва
GTIN
4820198440084
Країна виробник
Україна
Виробник
ПАО ВИТАМИНЫ
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Ні
Спосіб введення
орально
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Термін придатності
2 роки
Код Моріон
464842
Кількість в упаковці
60
Рецептурна видача
без рецепта
Форма випуску
Таблетки

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
заборонено
Дітям
з 3 років

Відгуки покупців 2

Е
Елена
Не сильно удобно принимать для тех деток которые ходят в садик. Их пьют после еды, но если детки в садике, то приходится давать по две (за обед и ужин) вечером. Нам удобнее когда все в одном). Вкус специфической, ребенку не понравились.
Чи є відгук корисним
О
Ольга
Хорошие витамины, которые посоветовал наш доктор терапевт. Осенью и весной даю пить ребенку,курс 3 недели. После этого мы почтиь не болеем простудными заболеваниями. Рекомендую.
Чи є відгук корисним

АлфаВіт Дитячий садок вітаміни, 60 шт. - Інструкція для застосування

Склад

Таблетка № 1 зі смаком вишні містить:
вітаміни: В1 (тиаміна гидрохлорид) — 0,72 мг; В9 (фолієва кислота) — 80 мкг; С (аскорбінова кислота) — 20 мг; бета-каротин — 0,9 мг; мінерали: залізо — 8 мг; мідь — 0,48 мг.
Таблетка № 2 зі смаком апельсина містить:
вітаміни: РР (нікотинамід) — 7,15 мг; С (аскорбінова кислота) — 20 мг; Е (токоферолу ацетат) — 4,9 мг; В2 (рибофлавін) — 0,8 мг; В6 (піридоксина гідрохлорид) — 0,96 мг; бета-каротин — 0,9 мг;
мінерали: магній — 30 мг; цинк — 4,8 мг; марганець — 0,5 мг; селен — 20 мкг; йод — 50 мкг.
Таблетка № 3 зі смаком ванілі містить:
вітаміни: В5 (кальцію пантотенат) — 2,4 мг; В9 (фолієва кислота) — 80 мкг; В12 (ціанокобаламін) — 1,05 мкг; D3 (холекальциферол) — 2,5 мкг; К1 (фітоменадіон) — 25 мкг; Н (біотин) — 10,5 мкг;
мінерали: кальцій — 135 мг; хром — 10,5 мкг.

допоміжні речовини: наповнювач декстрози моногідрат, полівінілпіролідон, тальк, магнію стеарат, кроскармелоза натрію, кислота стеаринова, діоксид кремнію, ароматизатори натуральні вишневий, апельсиновий, ванільний, натуральні барвники: екстракт аннато, кармін.

Без консервантів, штучних ароматизаторів та штучних барвників. Зручна форма застосування — жувальні таблетки з фруктовим смаком.

Рекомендації щодо застосування

Може бути використана додатково до різноманітного та збалансованого раціону харчування дітей від 3 до 7 років як додаткове джерело вітамінів мікроелементів, магнію та бета-каротину з метою підтримки нормального функціонування імунної системи, адаптації до підвищених розумових, фізичних та емоційних навантажень. Добова доза вітамінів та мінералів розділена на три таблетки, з урахуванням сумісності компонентів. Властивості Алфавіт Дитячий садок підтверджено науковими дослідженнями складу. Сировина та готовий продукт проходять суворий контроль якості.

Таблетка «Залізо+» рекомендована для прийому під час сніданку. Залізо та вітамін С, що входять до складу таблетки, запобігають розвитку анемії, вітамін В1 бере участь в енергетичному обміні.

Таблетка «Антиоксиданти+» рекомендована для прийому під час обіду. Селен, цинк, вітаміни С, Е, А (у формі бета-каротину), що входять до складу таблетки, зміцнюють імунітет та допомагають проти- стояти шкідливим факторам навколишнього середовища, вітаміни РР, В2 та В6 відіграють важливу роль в обміні речовин. Також таблетка містить такі життєво необхідні мікроелементи, як магній, марганець та йод.

Таблетка «Кальцій D3+» рекомендована для прийому під час вечері. Вітамін D3 та кальцій у складі таблетки особливо необхідні для формування скелета у період активного росту, сприяють зміцненню кісток та зубів, знижують ризик появи рахіту. Кальцій та інші вітаміни і мінерали, які входять до скла- ду таблетки, незамінні для нервової системи, розвитку м’язів, обмінних процесів та синтезу гормонів.

Щоб отримати максимум користі, рекомендується дотримуватися 4-6–годинного інтервалу між прийомами табле- ток, що входять до складу вітамінно-мінерального комплексу АлфаВіт®.

Якщо рекомендований графік прийому був порушений, то пропущену таблетку можна прийняти разом з черговою чи об’єднати в один прийом три таблетки, але не перевищувати зазначену добову дозу.

Застереження

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, гіперфункція щитоподібної залози. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Тривалість курсу прийому — 4 тижні, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем. Не слід перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Спосіб застосування та дози

Розжовувати по 1 таблетці кожного виду (№1, №2, №3) один раз на добу під час споживання їжі (за сніданком, обідом та вечерею). Інтервал між прийомами таблеток — від 4 до 6 годин. Якщо рекомендований графік прийому був порушений, допускається відновлення прийому з будь-якої з таблеток, в тому числі і прийом пропущеної таблетки разом з черговою.

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

У сухому, захищеному від світла місці при температурі від +4 °C до +25 °C. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 15 таблеток у блістері; по 4 блістери у картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

ПАТ Вітаміни, Україна.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на АлфаВіт Дитячий садок вітаміни, 60 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити АлфаВіт Дитячий садок вітаміни, 60 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити