0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Атма таблетки від кашлю №12

Код товару:Код:  092.0098
Виробник: Richard Bittner
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Атма таблетки від кашлю №12

Основні

Діюча речовина
Торгівельна назва
GTIN
9005441803624
Країна виробник
Австрія
Виробник
Рихард Биттнер АГ, Австрия
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Так
Код АТС/ATX
R03D X50**
Міжнародна назва
Comb drug
Упаковка
По 12 таблеток в блистере; по 1 блистеру в упаковке
Кількість в упаковці
12
Код Моріон
175948
Термін придатності
2 роки
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Форма випуску
Таблетки
Спосіб введення
орально

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
з обережністю
Водіям
дозволено
Вагітним
з обережністю
Годуючим матерям
з обережністю
Дітям
з 5 років

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 1

С
Сергей
хорошее средство для устранения кашля
Чи є відгук корисним

Атма таблетки від кашлю №12 - Інструкція для застосування

Склад

1 таблетка містить: діючі речовини:  Sambucus nigra D1 35,7 мг, Natrium sulfuricum D6 37,2 мг,  Solanum dulcamara D6 37,2 мг, Arsenicum album D12 37,2 мг, Tartarus emeticus D12 37,2 мг;

допоміжні речовини: лактози моногідрат, крохмаль картопляний, магнію стеарат.

Лікарська форма

Таблетки.

Круглі плоскі таблетки від білого до злегка зеленувато-коричневого кольору з можливими вкрапленнями зеленуватого і коричнюватого кольору з роздільною рискою.

Фармакотерапевтична група

Комплексний гомеопатичний препарат. 

Фармакодинаміка

Препарат чинить системну лікувальну дію, яка зумовлена поєднанням та взаємним підсиленням дії активних компонентів. Чинить бронхолітичну, муколітичну, протизапальну, імуномодулюючу та  протиалергічну дію.

Препарат усуває спазм та зменшує реактивність бронхів, зменшує задишку, дозволяє скоротити частоту та інтенсивність нападів задухи. Покращує кількісні (об’єм продукції) та якісні (фізико-хімічні) характеристики мокротиння, сприяє розрідженню та ефективнішому відходженню густого слизу. Відновлює роботу миготливого епітелію бронхів.

Протизапальна дія препарату запобігає ураженню бронхів та легенів вільними радикалами та протеазами, захищає легеневий кровообіг від дії медіаторів запалення.

Зменшує запальну інфільтрацію та набряк слизової оболонки, запобігає склеротичним змінам у бронхах та легенях. Покращує системний імунітет, нормалізує функціональний стан клітинної ланки та показники гуморального імунітету (рівень IgE та ЦІК), а також зменшує антигенну стимуляцію. Сприяє стабілізації мембран опасистих клітин, зменшує еозинофілію.

Препарат підвищує ефективність комплексного лікування бронхіальної астми. Підсилює бронхолітичну дію інгаляційних кортикостероїдів та β2-агоністів, дає змогу скоротити період прийому або дози цих препаратів базової терапії. При лікуванні бронхіту, в тому числі обструктивного, препарат зменшує бронхообструктивний синдром, покращує динаміку клінічних (у тому числі аускультативних симптомів, показників функції зовнішнього дихання, дані пікфлоуметрії) та суб`єктивних проявів. При лікуванні хронічного бронхіту, в тому числі кашлю курця,  препарат полегшує відкашлювання, покращує дихання, загальний стан та якість життя, запобігає розвитку необоротних змін у бронхах та легенях. Забезпечує швидке усунення астенічного симптомокомплексу гіпоксичного та інфекційного ґенезу. Стимулює індивідуальні компенсаторні можливості організму, підвищує неспецифічну реактивність організму до інфекцій. Покращує психометричні параметри якості життя хворих.

Фармакокінетика

Дані відсутні.

Показання

Кашель інфекційного, алергічного або змішаного походження. Гострий та хронічний бронхіт, у тому числі з обструктивним  синдромом. У комплексній терапії бронхіальної астми.  Кашель курця.

Протипоказання

Гіперчутливість до будь-якого компонента препарату.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій

Взаємодії з іншими фармакологічними засобами не встановлено.

Особливості застосування

Препарат у лікарській формі таблетки містить лактозу, тому пацієнтам з рідкісними спадковими формами непереносимості галактози, недостатністю лактази або синдромом глюкозо-галактозної мальабсорбції  замість таблеток Атма потрібно застосовувати препарат у формі крапель.

Оскільки Атма містить рослинні природні компоненти, при зберіганні може спостерігатися незначна зміна смаку та кольору таблетки, що не призводить до зниження ефективності препарату.

На початку лікування можливе короткочасне незначне посилення симптомів захворювання внаслідок стимулювання імунної системи організму, що не потребує відміни препарату.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами

Препарат не впливає на здатність керувати автотранспортом та працювати з іншими механічними засобами. 

Застосування у період вагітності або годування груддю

Інформація щодо будь-якого ризику застосування препарату у період вагітності або годування груддю дотепер не зареєстрована. Препарат застосовують у період вагітності або годування груддю у разі, якщо, на думку лікаря, очікувана користь для матері переважає потенційний ризик для плода/дитини.

Спосіб застосування та дози

Дорослі та діти віком від 12 років: по 1 таблетці;
діти віком 5-12 років: по ½ таблетки.

Приймати препарат 2 рази на добу.
 
Для прискорення одужання на початку лікування, а також у випадках, що потребують швидкого усунення симптомів, можливий прийом препарату кожні півгодини-годину до покращання стану, але не більше 4 разів на добу, після чого приймати 2 рази на добу.
У разі необхідності дітям віком до 5 років слід застосовувати препарат Атма у формі крапель.
 
Для досягнення максимального ефекту препарат Атма рекомендується приймати між прийомами їжі (за 30 хв до або через годину після їди). Таблетку рекомендується тримати у роті до повного розчинення.
 
Курс лікування.
Гострий бронхіт – 2-4 тижні.
Хронічний необструктивний бронхіт – 4 тижні, профілактичний курс – 2-3 тижні 2 рази на рік.
Хронічний обструктивний бронхіт, бронхіальна астма, кашель курця – 2-3 місяці, профілактичний курс – 1,5-2 місяці 2-3 рази на рік.

Діти

Дітям віком до 5 років застосовують препарат Атма у формі крапель.

Передозування

Випадки передозування невідомі. 

Побічні реакції

Відсутні.

Термін придатності

3 роки.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній картонній упаковці при температурі не вище 30 °С у недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 12 таблеток у блістері; по 1 блістеру в картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

Ріхард Біттнер АГ.

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

Оссіахерштрассе 7, А-9560 Фельдкірхен, Австрія.

Джерело інструкції

Інструкцію лікарського засобу взято з офіційного джерела — Державного реєстру лікарських засобів України.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Атма таблетки від кашлю №12 актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Атма таблетки від кашлю №12 з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити