0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Доппельгерц Актив Вітаміни для мам, 30 шт.

Код товару:Код:  194.0087
Виробник: Queisser Pharma
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Доппельгерц Актив Вітаміни для мам, 30 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4009932529784
Країна виробник
Німеччина
Виробник
Квайссер Фарма ГМБХ и Ко. Кг
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Так
Спосіб введення
орально
Термін придатності
3 роки
Кількість в упаковці
30
Рецептурна видача
без рецепта
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Код Моріон
467360
Форма випуску
Таблетки

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
з обережністю
Водіям
дозволено
Вагітним
дозволено
Годуючим матерям
дозволено
Дітям
заборонено

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 7

Анонимный отзыв
Витамины подошли отлично, врач назначил на весь срок беременности + кормление грудью, на этом сайте отличная цена👍 30 таблеток, нужно пить всего 1 в день, очень удобно)) Рекомендую тем кто планирует беременность😉
Чи є відгук корисним
Ю
Юлия
Принимаю во время беременности , теперь нет проблем с дефицитом витамин , чувствую себя прекрасно , однозначно рекомендую всем будущим мамочкам👍🏻 Удобная форма выпуска , одна таблетка в день, содержит в себе всё необходимое
Чи є відгук корисним
К
Клиент
Хороший препарат. Качественный. Очень удобно, все витамины в одной таблетки. Однозначно рекомендую, всем планирующим и беременным.
Чи є відгук корисним

Доппельгерц Актив Вітаміни для мам, 30 шт. - Інструкція для застосування

Склад

Вітаміни А, D3, С, В1, В2, В6, В12, фолієва кислота, біотин, ніацин, пантотенова кислота та мінеральні речовини (кальцій, магній, залізо, цинк, йод).

Опис

Вітамін А - робить позитивний вплив на репродуктивну функцію, сприяє забезпеченню нормального процесу овуляції і функціонування жовтого тіла в організмі жінки.

Вітамін D3 - сприяє поліпшенню фосфорно-кальцієвого обміну в організмі, бере участь в мінералізації кісткової тканини.

Вітамін С - має антиоксидантні властивості, сприяє підвищенню опірності організму несприятливим факторам зовнішнього середовища, відіграє важливу роль в окисно-відновних процесах.

Вітамін В1 - має виражену дію на вуглеводний і енергетичний обмін, він необхідний для нормального функціонування нервової і м'язової тканин.

Вітамін В2 - позитивно впливає на стан серцево-судинної і нервової систем. Сприяє підвищенню захисних сил організму.

Вітамін В6 - необхідний для підтримки гормональної рівноваги і адекватної імунної відповіді.

Вітамін В12 - сприяє поділу клітин і підтримання нормального функціонування нервової системи.

Фолієва кислота - відіграє важливу роль на етапі планування вагітності, так як впливає на продуктивність зачаття і на повноцінне виношування міцного і здорового малюка.

Біотин - бере участь в синтезі і утилізації жирів і амінокислот, сприяє нормалізації загального стану організму і поліпшенню стану шкіри і волосся у майбутньої мами.

Ніацин - сприяє поліпшенню роботи мозку і серцево-судинної системи, має важливе значення для вироблення енергії в період вагітності.

Пантотенова кислота - необхідна для росту і розвитку клітин тіла, а також для правильного функціонування нервової системи. Сприяє зняттю фізичної втоми і стресу.

Кальцій - бере участь у формуванні та розвитку кісткової тканини, необхідний для формування кісток і зачатків зубів у плода, а також для збереження в хорошому стані кісток і зубів у майбутньої мами.

Магній - бере участь у багатьох клітинних процесах, сприяють зниженню збудження, підвищує стійкість до стресу.

Залізо - мікроелемент, необхідний для синтезу гемоглобіну, грає важливу роль в процесах кровотворення.

Йод - важливий для підтримки фізичної активності жінки, корисний в клітинному обміні речовин, необхідний для нормального функціонування щитовидної залози.

Цинк - бере участь у багатьох видах обміну, сприяє забезпеченню нормального процесу овуляції.

Область застосування: додаткове джерело вітамінів А, D3, С, В1, В2, В6, В12, фолієвої кислоти, біотину, ніацину, пантотенової кислоти і мінеральних речовин (кальцію, магнію, заліза, цинку, йоду).

Спосіб застосування та дози

Рекомендації щодо застосування: жінкам по 1 таблетці в день. Тривалість прийому 3 місяці. Після перерви в 1 місяць можливий повторний прийом.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікар

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Доппельгерц Актив Вітаміни для мам, 30 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Доппельгерц Актив Вітаміни для мам, 30 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.