Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Доппельгерц актив Простанорм таблетки №30
0,00 ₴
Queisser Pharma (Німеччина)
Арт.
211709
У список

Доппельгерц актив Простанорм таблетки №30

Queisser Pharma (Німеччина)
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Queisser Pharma (Німеччина)
Форма товару Таблетки
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 4009932527452
Бренд Доппельгерц
Призначення Для чоловічого здоров'я
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Доппельгерц актив Простанорм інструкція по застосуванню

«Доппельгерц актив ПростаНорм» представляє вітамінно-мінеральний комплекс, збагачений екстрактом листя кропиви і маслом насіння гарбуза і льону, що володіють антиоксидантними властивостями. Комбінований препарат потрібен для стабілізації функціональної діяльності передміхурової залози і поліпшення її фізіологічного стану.

Допоміжні речовини:
моно- і дігліцерін жирних кислот Е471, віск жовтий ЕЗ22, желатин, гліцерин Е422, сорбітол Е420, вода очищена, оксид заліза Е172.

Фармакологічна дія

Натуральний біокомплекс лікарських рослин, вітамінів і мінеральних речовин, що сприяють нормалізації обмінних процесів в передміхуровій залозі, і полегшення сечовипускання.

Олія насіння гарбуза містить тригліцериди олеїнової, лінолевої, стеаринової і пальмітинової кислот і велика кількість вітаміну Е. Масло насіння гарбуза знижує проліферацію клітин передміхурової залози і сечового міхура, нормалізує їх функцію за рахунок зменшення запалення і поліпшення мікроциркуляції. Разом з тим, стимулюється м'язовий тонус і покращується функціонування простати і сечового міхура.

Екстракт листя кропиви містить стерини (ситостерин), алкалоїди, вітаміни і амінокислоти. Листя кропиви мають протизапальну, сечогінну, кровоспинну і судинозвужувальну дію, позитивно впливає на функціональну діяльність простати і сечового міхура. Також листя кропиви сприяють зниженню рівня холестерину і цукру в крові, підвищують процеси регенерації тканин.

α-лінолева кислота - незамінна жирна кислота групи Омега 6, яка у великій кількості міститься в рослинних оліях, а саме в лляної. α-лінолева кислота сприяє синтезу простагландинів, що стимулюють обмінні процеси в організмі.

Вітамін Е має антиоксидантну дію, захищаючи жирні кислоти від окислення. Вітамін Е розширює кровоносні судини, підвищуючи кровотік, зміцнює клітинні мембрани, перешкоджає підвищенню проникності і ламкості капілярів. Бере участь в біосинтезі білків, тканинному диханні та інших важливих процесах тканинного метаболізму.

Цинк - важливий елемент для функції передміхурової залози та репродуктивних органів. Він необхідний для білкового синтезу і утворення колагену, покращує захисну здатність імунної системи і загоєння ран, сприяє активності сальних залоз. Впливає на окислювально-відновні процеси, перешкоджає утворенню вільних радикалів.

Марганець - впливає на окислювально-відновні процеси, необхідний для білкового та жирового обміну, підтримки нервової та імунної систем. Цинк і марганець сприяють поліпшенню репродуктивної функції, знижують ризик захворювань передміхурової залози.

Селен - основна функція селену затримання процесу окислення ліпідів. Це життєво необхідний антиоксидант, особливо в комплексі з вітаміном Е. Селен захищає імунну систему шляхом попередження утворення вільних радикалів. У поєднанні з вітаміном Е стимулює утворення антитіл, необхідний для нормального функціонування органів, в також забезпечення еластичності тканин.

Склад

Олія з насіння гарбуза - 400 мг.
Олія з насіння льону - 300 мг.
Екстракт листя кропиви - 150 мг.
вітамін Е - 10 мг.
Цинк - 8 мг.
Марганець - 2 мг
Селен - 50 мкг.

Застосування

Дорослим по 1 капсулі на день під час або після вживання їжі, запиваючи достатньою кількості рідини. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Показання

• нормалізує обмінні процеси в передміхуровій залозі;
• полегшує сечовипускання;
• має протизапальну, сечогінну, кровоспинну і судинозвужувальну дію, що позитивно впливає на функціональну діяльність простати і сечового міхура.

Форма випуску

Капсули масою 1, 37 г (по 10, 15 капсул у блістері; по 1, 2 або 3 блістери в пачці).

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку