Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Джерело І Immunoxel 50 мл
89,30 ₴
Екомед (Україна, Київ)
Арт.
190433
У список

Джерело І Immunoxel 50 мл

Екомед (Україна, Київ)
Дивитись аналоги Немає в наявності
89,30 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Екомед (Україна, Київ)
Форма товару Краплі
Взаємодія з алкоголем Мінімальна
Штрих-код 4820019210698
Бренд Джерело
Об'єм 50 мл
Призначення Для зміцнення імунітету
Температура зберiгання від 15°C до 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Джерело І Immunoxel

Для підвищення опору організму до вірусно-інфекційних захворювань. Сприяє підвищенню імунітету.

Джерело-І (Immunoxel) - функціональний продукт натурального походження, імуномодулятор. Є новою, більш ефективною модифікацією фітоконцентрату Джерело, яка вирізняється швидкою противірусною дією та відповіддю механізмів імунітету, в тому числі неспецифічного.

Дія: Джерело-І (Immunoxel) - відрізняється дуже швидкою дією і відповіддю на противірусні механізми імунітету, зокрема завдяки виробленню власного інтерферону, підсилює захисні властивості слизових оболонок дихальної і травної систем, що не допускає подальший розвиток інфекційного процесу. У результаті активації неспецифічних факторів імунного захисту швидко припиняється зараження вірусами нових клітин. Крім того, Джерело-І (Immunoxel) виражено відновлює функцію гуморального і клітинного імунітету, що робить його незамінним при наявності малочутливих до лікування бактеріальних процесів (туберкульозу, мікоплазменної та хламідійної інфекції та ін.). Фітоконцентрат ефективний також для стимуляції протипухлинного і протигельмінтного захисту, завдяки чому може доповнювати відповідні схеми лікування цих патологій.

Показання до застосування:

використовується за присутності гострих та хронічних вірусно-мікробних процесів - грипу, ГРЗ, цитомегаловіруса, герпеса різних типів, вірусних гепатитів, ВІЛ-інфікуванні, нейроінфекцій, туберкульозу, кандидоза та інших грибкових ураженнях, урогенітальних інфекцій, бронхопневмоній, гнійних процесів, кишкових інфекцій та ін.

Спосіб застосування і дозування:

один-два рази на день по 30 - 40 крапель на 50 мл води. У перші 3 - 5 днів гострої респіраторної інфекції та при інших вірусних захворюваннях можна приймати по 50 - 70 крапель 2 - 3 рази в день. При наявності гіпертонічній хворобі або присутності алергійних процесів розпочинати вживання засобу з меншої дози (15 - 20 крапель), додавати в день по 5 крапель, поступово доводячи дозу до повної.

Дозування для дітей:

Джерело-I (Іmmunoxel) вживають із розрахунку 1 крапля препарату на 1 кг ваги дитини дорівнює добовій дозі, яку ділять на 2 рази і розводять теплою водою кожні 5-10 крапель на столову ложку води.

Додаткова інформація*:

Для випарення спирту з фітоконцентартів радимо накапати їх у добре теплу воду або у гарячу чашку і зачекати 2-3 хвилини - спирт випарується.

Зовнішнє застосування:

за наявності ГРЗ також ефективно використовувати закапування в ніс – 1 крапля Джерела-І (Immunoxel) на 6 - 7 крапель води 3 - 6 рази на день. Розчин для зовнішнього застосування готується на один раз і не зберігається!

Побічних ефектів при апробаціях Джерела-І (Immunoxel) у клініках різного профілю не було (на упаковці вказані загальні обмеження).

Загальні протипоказання:

вагітним жінкам, годуючим матерям, підвищена чутливість до компонентів.

Склад:

водно-спиртові екстракти бруньок сосни, листя алое, берези, кропиви, подорожнику, трави ехінацеї, звіробоя, золототисячника, полину, суниці, череди, квіток нагідок, плодів обліпихи, фенхелю, шипшини, ялівцю, кореня елеутерококу, оману, родіоли, солодки, чаги.

Форма випуску:

водно-спиртовий розчин.

Спосіб зберігання:

2 роки, зберігати в темному місці при t°+15-/+25 C°

Упаковка:

флакон сонцезахисного скла 50 мл з крапельним клапаном у картонній коробці 45*45*100 мм.

Додаткова інформація

Помутніння розчину, або поява осаду не свідчить про псування або втрату активності препарату.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку