0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Оксилітен 20 мг №1 + розчинник 2 мл ліофілізат

Код товару:Код:  1378002
Виробник: GRANDMEDICAL
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Оксилітен 20 мг №1 + розчинник 2 мл ліофілізат

Основні

Діюча речовина
Торгівельна назва
GTIN
7640161220072
Виробник
Анфарм Еллас С.А., Греція
Кількість в упаковці
1
Код Моріон
295320
Форма випуску
Ліофілізат
Рецептурна видача
тільки з рецептом
Дозування
20 мг
Код АТС/ATX
M01A C02
Упаковка
флакон і ампула
Склад
діюча речовина: tenoxicam; 1 флакон містить теноксикаму 20 мг; допоміжні речовини: маніт (Е 421), натрію гідроксид, трометамол, натрію метабісульфіт, динатрію едетат. 1 ампула з розчинником містить 2 мл води для ін’єкцій.
Показання
Ревматоїдний артрит; неспецифічний інфекційний поліартрит; подагричний артрит; – артроз; остеоартроз; остеохондроз; – анкілоспондиліт; – ішіалгія; люмбаго; – гострі захворювання кістково-м’язової системи: травми, розтягнення зв’язок; ушкодження м’яких тканин, міозит; – тендиніт, бурсит.
Протипокази
Підвищена чутливість до теноксикаму, до допоміжних речовин препарату або до інших нестероїдних протизапальних препаратів (симптоми бронхіальної астми, риніт, ангіоневротичні набряки або кропив’янка). Ерозивно-виразкові ураження травного тракту, вказівки в анамнезі на ерозивно-виразкові ураження травного тракту, гастрити тяжкого ступеня або на шлунково-кишкові кровотечі, виражені порушення функції печінки, печінкова або ниркова недостатність, цукровий діабет, артеріальна гіпертензія, серцева недостатність.
Фармакологічна група
Протизапальні та протиревматичні препарати. Оксиками. Код АТС М01А С02.
Лікарська форма
Ліофілізат для розчину для ін'єкцій по 20 мг у флаконах № 1 з розчинником по 2 мл в ампулах № 1
Міжнародна назва
Tenoxicam

Відгуки покупців 1

С
Светлана
Довольны
Чи є відгук корисним

Оксилітен 20 мг №1 + розчинник 2 мл ліофілізат - Інструкція для застосування

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Оксилітен 20 мг №1 + розчинник 2 мл ліофілізат актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Оксилітен 20 мг №1 + розчинник 2 мл ліофілізат з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.