Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Вітаміни шипучі Swiss Energy Immunostim №20
0,00 ₴
Kendy (Болгарія)
Арт.
260910
У список

Вітаміни шипучі Swiss Energy Immunostim №20

Kendy (Болгарія)
Дивитись аналоги Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Kendy (Болгарія)
Форма товару Таблетки
Країна виробництва Болгарія
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 7640162323369
Бренд Swiss Energy
Призначення Для зміцнення імунітету
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Вітаміни шипучі Swiss Energy Immunostim

Ехінацея відома як одна з найбільш корисних трав, які зміцнюють імунну систему. Прополіс є натуральним антибіотиком - він вбиває шкідливі бактерії, не зачіпаючи корисні бактерії. Продукт підвищує опірність організму до інфекцій.

Цей комплекс вітамінів спрямований на профілактику простудних захворювань, вірусних інфекцій та грипу. Ефективний для підвищення імунітету при неускладнених інфекційних захворюваннях, схильності до частих застуд, пом'якшує тяжкість і скорочує тривалість симптомів застуди.

Прополіс є природним антибіотиком. Він гальмує зростання вірусів і бактерій, пригнічує процеси старіння і робить позитивний вплив на центральну нервову систему. Також прополіс використовується при лікуванні шлункових захворювань, знімає інтоксикацію при отруєннях. Прополіс - це потужна цілюща речовина, яка має імуностимулюючу, противірусну, протизапальну і антигрибкові ефекти.

Головною властивістю ехінацеї є зміцнення імунітету.

Ехінацея активно застосовується при неспокої, депресіях і тривожних станах, надає омолоджуючий ефект на шкіру і організм, знижує холестерин і зміцнює стінки кровоносних судин. Крім цього, ехінацея також є антиалергеною, має протизапальну властивість, допомагає від шкірних грибків, виразок і герпесу.

Активні інгредієнти

Порошок ацероли (17% Вітамін C)

100 мг

Аскорбінова кислота

80 мг
Екстракт корня ехінацеї 50 мг

Екстракт білої іви (15% мин саліцин.) – верхній шар

25 мг
Екстракт прополісу (смоли) 12,5 мг
Цинк 4,5 мг


Дозування

Рекомендована доза: 1 таблетка на добу.

Спосіб застосування:

дорослим і дітям старше 14 років розчинити одну таблетку в 200 мл (склянці) води. Вживати один раз на добу під час або після їди. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Попередження:

підвищена чутливість до компонентів. Жінкам в період вагітності і лактації потрібно проконсультуватися з лікарем. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після терміну придатності, зазначеного на упаковці. Не рекомендується дітям до 14 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Щільно закривайте кришку. Перед першим прийомом переконайтеся в цілісності упаковки.

Без штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Не містить лактози і глютеносодержащіх інгредієнтів. Підходить для веганів.

Термін зберігання:

2 роки.

Умови зберігання

зберігати в щільно закритій первинній упаковці в сухому місці, при температурі не вище 25 ° С. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку