Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Вітаміни шипучі Swiss Energy Slim Line №20
0,00 ₴
Kendy (Болгарія)
Арт.
260909
У список

Вітаміни шипучі Swiss Energy Slim Line №20

Kendy (Болгарія)
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Kendy (Болгарія)
Форма товару Таблетки
Країна виробництва Болгарія
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 7640162323390
Бренд Swiss Energy
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Вітаміни шипучі Swiss Energy Slim Line

L-карнітин покращує окислення жирів, звільняє енергію від спалювання жиру і сприяє втраті ваги. Продукт підтримує процес схуднення за рахунок поліпшення обміну речовин. Рекомендується людям з високою фізичною активністю і бажають позбутися від зайвої ваги.

L-карнітин (левокарнітіна) стабілізує обмін речовин до рівня, необхідного для повноцінного спалювання  в організм жирів і вуглеводів, уповільнює процес утворення жирових відкладень і прискорює метаболізм.

Потреба в ньому виникає при підвищених фізичних та розумових навантаженнях, стресових станах. Речовина має антиоксидантні властивості, успішно бореться з токсинами і вільними радикалами.

Основна дія левокарнітіна направлена на зниження надлишкової маси тіла, зменшення жиру в м'язах. Він забезпечує поліпшене засвоєння їжі організмом за рахунок підвищення секреції і активності шлункових соків. L-карнітин також запобігає звуження судин мозку і серця, оскільки зменшує вміст шкідливого холестерину в організмі. Левокарнітін зменшує ступінь пошкодження м'язових клітин і ефективно проявляє себе при адаптації організму до стресів і навантажень, підвищує витривалість і загальний тонус.

Активні інгредієнти

Л-карнітин 500 мг

Дозування

Рекомендована доза: 1 таблетка на добу.

Спосіб застосування:

дорослим і дітям старше 14 років розчинити одну таблетку в 200 мл (склянці) води. Вживати один раз на добу під час або після їди. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Попередження:

підвищена чутливість до компонентів. Жінкам в період вагітності і лактації потрібно проконсультуватися з лікарем. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після терміну придатності, зазначеного на упаковці. Не рекомендується дітям до 14 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Щільно закривайте кришку. Перед першим прийомом переконайтеся в цілісності упаковки.

Без штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Не містить лактози і глютеномістящих інгредієнтів. Підходить для веганів.

Термін зберігання:

2 роки.

Умови зберігання:

зберігати в щільно закритій первинній упаковці в сухому місці, при температурі не вище 25 ° С. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Відгуки користувачів

5.0
1 відгук
5 зірок
100% (1)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
  1. Виктория
    23.04.20
    Для меня эти витамины-один из инструментов для похудения, принимаю их перед физической нагрузкой (тренировка или быстрая ходьба). Рекомендую.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку