Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Вітаміни шипучі Swiss Energy Joint Care №20
0,00 ₴
Kendy (Болгарія)
Арт.
260908
У список

Вітаміни шипучі Swiss Energy Joint Care №20

Kendy (Болгарія)
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Kendy (Болгарія)
Форма товару Таблетки
Країна виробництва Болгарія
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 7640162323376
Бренд Swiss Energy
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Вітаміни шипучі Swiss Energy Joint Care

Глюкозамін та хондроїтин - речовини, які є структурними елементами хрящової, сполучної і кісткової тканин. Беруть участь у формуванні та покращують процеси клітинного харчування сполучної тканини, суглобових поверхонь, сухожиль і зв'язок. Стимулюють синтез гіалуронової кислоти, що забезпечує замазка, необхідну для функціонування суглобів. Даний продукт рекомендується використовувати для профілактики артриту.

Кістки, суглоби, їх сполуки, як частини організму, також потребують вітамінів і мінералів. Кісткова система виконує опорну і рухову функції, захищає внутрішні органи від ушкодження, бере участь в мінеральному обміні. Депонує  мінеральні елементи - залізо, фосфор, цинк, кальцій і т. Д. Дуже важливо забезпечити кісткову систему достатньою кількістю вітамінів і мінералів.

Глюкозамін та хондроїтин є незамінними речовинами, які беруть участь у формуванні зв'язок, кісток, сполучної тканини, надають живильну підтримку, перешкоджає руйнуванню і сприяють відновленню хрящової тканини, а також, мають протизапальну дію. Глюкозамін і хондроїтин на сьогоднішній день є одними з основних засобів для профілактики і допоміжного лікування дегенеративно-дистрофічних захворювань суглобів.

Нестача глюкозаміну і хондроїтину в організмі може привести до болів в суглобах і навіть може стати причиною артриту і остеоартрозу.

Магній стимулює вироблення щитовидною залозою гормону (кальцитоніну), який грає важливу роль в забезпеченні здоров'я і збереження міцності кісток.

Екстаркт імбиру використовується для профілкатікі остеоартриту і має протизапальну дію.

Активні інгредієнти

Глюкозамін сульфат

300 мг

Хондроітин сульфат

200 мг
Вітамін С 60 мг
Магній 25 мг
Екстракт імбіря 10 мг


Дозування

Рекомендована доза: 1 таблетка на добу.

Спосіб застосування:

дорослим і дітям старше 14 років розчинити одну таблетку в 200 мл (склянці) води. Вживати один раз на добу під час або після їди. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Попередження:

підвищена чутливість до компонентів. Жінкам в період вагітності і лактації потрібно проконсультуватися з лікарем. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після терміну придатності, зазначеного на упаковці. Не рекомендується дітям до 14 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Щільно закривайте кришку. Перед першим прийомом переконайтеся в цілісності упаковки.

Без штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Не містить лактози і глютеномістящіх інгредієнтів. Підходить для веганів.

Термін зберігання:

2 роки.

Умови зберігання:

зберігати в щільно закритій первинній упаковці в сухому місці, при температурі не вище 25 ° С. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку