Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Дріжжі пивні з плодами розторопші №100
20,40 ₴
Фармаком ВТФ ТОВ (Україна, Харків)
Арт.
163269
У список

Дріжжі пивні з плодами розторопші №100

Фармаком ВТФ ТОВ (Україна, Харків)
Немає в наявності
20,40 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Фармаком ВТФ ТОВ (Україна, Харків)
Форма товару Таблетки
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Бренд Фармаком
Призначення Для зміцнення імунітету
Температура зберiгання від 5°C до 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Дріжджі пивні з плодами розторопші

Показання до застосування

Дріжджі пивні з плодами розторопші: Для загального зміцнення організму, покращення функціонування печінки та жовчного міхура. Розторопша містить рідку біологічно активну речовину – силімарин. Крім того, в ній присутні такі мікроелементи як цинк, мідь, селен, вся група жиророзчинних вітамінів, квертецин, поліненасичені жирні кислоти, деякі амінокислоти, флаволігнани – лише близько 200 біохімічних компонентів, чим обумовлено багатостороннє застосування розторопші. Силімарин (комплекс флавонолігнанів – силібінін та ін.) має виражену гепатопротекторну (захищаючу) та відновлюючу клітини печінки дію, має антиоксидантний, детоксикувальний (знешкоджуючий токсини та отрути) ефект. Силімарин перешкоджає проникненню в клітини печінки отруйних речовин і розкладає інші отрути, перш ніж вони почнуть надавати свою згубну дію. Це єдина відома на сьогоднішній день природна сполука, що захищає клітини печінки та відновлює її функції.

Склад

Дріжджі пивні З плодами розторопші: Автолізат пивних дріжджів, плоди розторопші, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нік) допоміжні компоненти.

Опис діючих речовин

Комплекс вітамінного преміксу (вітаміни Е, В1, В2, В6, В12, С, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин) виконує функцію каталізатора багатьох біохімічних процесів в організмі людини, сприяє підвищенню захисних сил організму, зниженню агресивної дії факторів довкілля.

Лікарська рослина розторопша плямиста протягом багатьох років використовується для лікування захворювань печінки. Основна діюча біологічно активна речовина розторопші - силімарин, крім того, в ній присутні такі мікроелементи як цинк, мідь, селен, вся група жиророзчинних вітамінів, кверцетин, поліненасичені жирні кислоти, деякі амінокислоти, флаволігнани та ін. компоненти обслав. Силімарин має виражену гепатопротекторну (захищаючу) і відновлюючу клітини печінки дію, надає антиоксидантний, детоксикаційний (знешкоджуючий токсини та отрути) ефект, покращує метаболічні процеси в печінці, підвищуючи її стійкість до несприятливих факторів, прискорює регенерацію клітин. інфекційних захворювань

Спосіб застосування

Дріжджі пивні з плодами розторопші: Дорослим та дітям старше 12 років – по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до їди, запитати водою.

Протипоказання

З плідами розторопші: Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Енергетична цінність ккал/100 г

260 ккал.

Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту

Дріжджі пивні з плодами розторопші: Білки – 34,39 г; вуглеводи - 7,81; жири - 1,8 г.

Форма випуску

Таблетки по 500 мг № 100 та № 200.

Термін придатності

24 місяці.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку