0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Декліманс капсули, 30 шт.

Код товару:Код:  1580012
Виробник: ТОВ Бовіос Фарм
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Декліманс капсули, 30 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4820161290043
Країна виробник
Україна
Імпортний
Ні
Спосіб введення
орально
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Форма випуску
Капсули
Кількість в упаковці
30
Термін придатності
2 роки
Код Моріон
198325
Рецептурна видача
без рецепта

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
з обережністю
Водіям
з обережністю
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
заборонено
Дітям
заборонено

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 6

Анонимный отзыв
Помогает! Приливы ушли, давление не скачет. Хороший!
Чи є відгук корисним
А
Анастасия
Порекомендовала знакомая врач-гинеколог. Препарат шикарный! Главное - это безопасный состав. иИ ещё важно пропить весь курс 3 месяца для закрепления результата
Чи є відгук корисним
К
Катерина
Мой любимый препарат! Помог мне через 14 дней от начала приема. Были сильные приливы, бессонница. От всего помог+стало хорошее настроение, меньше панических атак. Рекомендую!
Чи є відгук корисним

Декліманс капсули, 30 шт. - Інструкція для застосування

Склад

1 капсула містить:

активні речовини: екстракт шишок хмелю – 100 мг; екстракт кореня дикого ямсу – 60 мг; екстракт кореня дудника китайського – 50 мг; екстракт кореня пуерарії лопатевої – 50 мг; екстракт трави якірців стелиться - 50 мг; екстракт кореневища циміцифуги – 30 мг.

допоміжні речовини: діоксид кремнію аморфний (орисил), стеарат кальцію, мікрокристалічна целюлоза, лактоза;

Оболонка капсули: желатин.

Харчова (поживна) цінність на 100 г добавки: білки – 21,0 г; вуглеводи – 7,0 г; жири – 0 г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г добавки – 112 ккал (469 кДж).

Без ГМО.

Опис

Декліманс містить збалансований комплекс рослинних гормоноподібних (естрогенних та прогестагенних) речовин, що стимулюють синтез власних статевих гормонів, що сприяє запобіганню та зменшенню клімактеричних розладів.

Активні речовини

Екстракт кореня дудника китайського, який називають ще «жіночим женьшенем», містить комплекс макро- та мікроелементів, ефірні олії, феноли, β-ситостерин, що сприяють виробленню власних естрогенів. Має також седативні властивості, знижує рівень холестерину в крові та артеріальний тиск.

Екстракт шишок хмелю містить флавоноїди – природні естрогеноподібні речовини, які компенсують зниження рівня власних естрогенів у жінок під час менопаузи.

В екстракті кореня пуерарії лопатевої містяться ізофлавони, що мають спорідненість до рецепторів естрогенів. Потрапляючи в організм, вони мають естрогеноподібний ефект, що попереджає та зменшує прояви клімактеричного синдрому. Ізофлавони мають також антиоксидантні та тонізуючі властивості, нормалізують артеріальний тиск.

Екстракт трави якірців стелиться містить стероїдні глікозиди, флавоноїди та дубильні речовини. Стимулює виділення жовчі та покращує функцію печінки, знижує рівень холестерину в крові та перешкоджає розвитку атеросклерозу. Покращує кровообіг міокарда, розширює судини та знижує артеріальний тиск.

В екстракті кореневища цимицифуги немає фітоестрогенів, але міститься комплекс речовин – тритерпенглікозиди, фітостерини, флавоноїди, саліцилова кислота – опосередковано надають естрогеноподібний ефект. Впливаючи на структури головного мозку через дофамінергічні або серотонінергічні механізми, вони знижують вироблення гонадотропних гормонів, що зменшує клімактеричні розлади.

Екстракт циміцифуги має також легкий седативний ефект, покращує обмін речовин у кістковій тканині та зменшує втрату кальцію.

В екстракті кореня дикого ямсу містяться стероїдні фітогормони – попередники прогестерону та інших гормонів, які покращують функцію жіночих статевих залоз і сприяють відновленню балансу статевих гормонів. Має м'яку спазмолітичну та антиатеросклеротичну дію.

Показання

Рекомендується як дієтична добавка до раціону харчування жінок у передменопаузальному періоді та при клімактеричному синдромі для попередження та зменшення емоційних, вегето-судинних розладів (порушення сну, дратівливість, припливи, пітливість) та соматичних порушень (сухість та свербіж, в області гені гіпертензія, диспептичні розлади).

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації, естроген-залежні гіперпроліферативні процеси.

Особливості застосування

Перед застосуванням потрібна консультація лікаря.

Не перевищувати добову дозу, що рекомендується.

Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози

Приймати дорослим жінкам по 1 капсулі на добу незалежно від їди, запиваючи водою. За потреби за рекомендацією лікаря можна поступово підвищити до 2-3 капсул на добу. Курс вживання становить 2-3 місяці, за необхідності можна повторювати кілька разів на рік.

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 4 °С до 25 °С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 30 капсул у блістерах у картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

НОВАЛІК-ФАРМА, Україна.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Декліманс капсули, 30 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Декліманс капсули, 30 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити